Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stara panna ma pytanie do innych starych panien

Polecane posty

Gość gość
... to widac byłam fajna. Bo trafiałam właśnie na alkoholików, ćpunów, zdradzaczy... A teraz w tym wieku to nawet pies z kulawa noga sie za mna nie obejrzy. Mój czas minął i został zmarnowany.

Gość gość
@gość dziś Nie znam odpowiedzi na to pytanie. Jeśli o mnie pytasz to jestem stary kawaler tuż przed 40tką co tu ględzi z wami od 1:02.

Gość gość
Racja, ale kiedyś wierzcie lub nie - nie patrzyłam na wygląd. Natomiast on nie ma znaczenia, żadnego. Brzydale tak samo zdradzają, tak samo kłamią i wykorzystują.

Gość gość
Ej, a to Ty jesteś tym facetem ze wsi z województw sąsiadującego z Wielkopolską?

Gość gość
@gość dziś Jestem z miasta.

Gość gość
Ja kiedyś nie miałam wymagań. Po prostu żeby dobre serce miał. A że byłam młoda to bałamucili na dobre serce. I dlatego teraz będąc starą singielką mówię wam: jeśli sie wiązać to tylko ogier z kasą , z klasą, po prostu miód malina bo i tak każdy jest taki sam. Więc lepiej mieć bogatego przystojniaka i znosic te wszystkie upokorzenia, niż być upokarzaną przez byle kogo.

Gość gość
Musiałaś akceptować jego wygląd, żeby coś wogóle było. Może ogólnie nie był atrakcyjny, ale dla ciebie był akceptowalny. Nie ma czegoś takiego jak wygląd nie był ważny. Nie wiem czemu zawsze kobiety wciskają ten kit.

Gość gość
@ gość dziś Hehe przynajmniej jesteś szczera :-D

Gość gość
Nie, ja naprawdę czułam wstręt i obrzydzenie do jego wygladu. Ale wykrzesiłam z siebie wyższe uczucia i nie liczyła sie dla mnie powłoka. Jednak j/w nie warto!!!

Gość gość
@gość dziś To taki ichniejszy marketing. My faceci tak nie umiemy zazwyczaj :-D

Gość gość
Męczennica! Jak Ty to zniosłaś? Ja bym nie była w stanie.

Gość gość
Miałam pecha trafić na faceta z małym członkiem i do tego strasznie śmierdzącym i uwierzcie lub nie ale przy następnym facecie tego się bałam i musiałam wpierw sprawdzić jak wygląda jego stan parówki

Gość gość
To nie marketing, ale kobieca logika, a raczej jej brak. Jak na portalach randkowych kobiety piszą wygląd się nie liczy, a w drugim zdaniu musi był wysoki, nie stary itp. Dla kobiet coś się nie liczy jak wpada w jej schemat :)

Gość gość
Wpadłam na idealny pomysł!! aż żal się nim dzielić, ale napiszę. Znaleźć faceta aseksualnego! :D idealne rozwiązanie. Wiadomo, że dla pipy nie będzie z kobietą. A kochanek swoją drogą na boku, zresztą aseksualni sie na to godzą. :D Jestem k***a geniaaalnaaaa! :D

Gość gość
Dokładnie. Jakby kobiety wymyśliły komputer na podstawie swojej logiki, to jeden raz wcisnąłbyś np klawisz a i by wyskoczyło na ekranie a. Drugi raz byś wcisnał "a", też by wyskoczyło a. Wcisnałbyś 3 razy i by ci wyskoczyło "ż" i by komputer się wyłączył:)

Gość gość
A z jakiego miasta jesteś chłopaku?

Gość gość
@ gość dziś Tylko dowiodłaś tym jak wygląda typowo babska logika, czyli mężuś tylko do materialistycznych potrzeb i maczo bolec na boku. Nic nowego :-D

Gość gość
No przecież to idealne rozwiązanie. Bedę wiedzieć że to miłość a nie seks. Układ szczery i prawdziwy, bez żadnego fałszu i obłudy.

Gość gość
@ gość dziś Czasem przemyślenie z d**y są trafniejsze niż te z głowy. Umysł bywa zawodny :-D

Gość gość
Tak jak i dupa.

Gość gość
hehehe

Gość gość
:-D

Gość gość
Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy! :-D

Gość gość
Idealna konkluzja do tego tematu.

Gość gość
No, a jak łeb siwieje to dupa szaleje - i to jest prawda.

Gość gość
Ech ... nudno by było na tym świecie gdyby nie było dup.

Gość gość
Związki nie wychodzą bo ludzie zabieraja sie do nich od d**y strony.

Gość gość
Dlatego mam to wszystko głęboko w d***e co i wam polecam mocno.

Gość gość
Do d**y z takim życiem. Idę spać :-D

Gość gość
Większośc polskich facetów to dno dna, z wymaganiami jak z kosmosu. Ostatnio nowo poznany facet powiedział mi na pierwszym spotkaniu, że on nie toleruje tłuszczu u kobiety, tzn, fałdek i żebym o siebie dbała. Dodam że facet miał 35 lat i był bardzo bardzo przeciętny wizualnie, nie mówiąc już o tym, że był przy kości. Myślałam że mu przywalę w ten durny łeb, ale się opanowałam. Drugi poznany facet, po pół godzinie rozmowy zaczął gadać o ślubie, stwierdził że skoro już jestem po 30 stce to nie powinnam długo czekać, że on by mógł w tym roku i żebym nie zwlekała bo potem już nikt mnie nie będzie chciał i żeby się przestała śmiać, bo on nie żartuje tylko mówi serio, powiedział to z bardzo poważną miną. Najlepsze jest to, że ja go nawet dobrze nie widziałam, bo to było w jego samochodzie, wieczorem w drodze do restauracji. Ludzie skąd ci faceci się biorą, co to za gatunek? Znam kilku naprawdę fajnych mężczyzn, ale oni wszyscy już dawno znaleźli swoje połówki.