Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stara panna ma pytanie do innych starych panien

Polecane posty

Gość gość
18:12 Kolejny, ktoremu nie wychodzi z rówieśniczkami i łudzi się, że 20 latki będą leciały na niego jak będzie dwa razy od nich starszy.

Gość gość
19:29 Tylko przez przypadek nie wejdź na swój profil hahaha.

Gość gość
gość dziś Oglądając profile kobiet na portalach randkowych można sie porzygać. xxxxx :D :D :D a facetów to nie? :D :D :D

Gość gość
Nie ma się co oszukiwać To bolesne Ale W pewnym wieku zostają już niestety tylko ochłapy totalne Wszyscy fajni i normalni umysłowo dawno pozajmowni

Gość gość
gościu dziś ... ja z przyjemnością rzucam się na yarisa bo ludzie dzielą się na refleksyjnych i ... musisz zadbać o konto bo 20-latki rzucają się tylko na forsiastych 40-latków. Powodzenia w drodze do dobrobytu.

Gość gość
A ja bym 40 nie chciała, musiałabym być drug ą mamą dla jego dzieci i udawać, że jest piękny i młody :)

Gość gość
gość dziś https://kwejk.pl/obrazek/3138683/tyle-rozwiaz an.html komentarze pod tym kwejkiem oczywiscia jadą na kobiety.... mozna sie zdolowac" - ha ha, typowe, te wszystkie kwejki, demoty,wykopy, ryjbuki, to wręcz siedliska mizoginów. A jakieś chłopiszcze cały elaborat-litanię wypociło jakie to straszne życie mają ponad 30-letnie kobiety bez chłopa. Szczerze mówiąc czytając to bardziej żal mi jego stanu umysłowego aniżeli opisywanych biednych starych panien-kociar.

Gość gośćmagnesik
Ja bym chciala duzo starszego. Nawet o 25 lat starszego, ja sama zas mam 25 lat.

Gość gość
Ja wciąż wierzę że coś poza ochlapami zostało ;)

Gość gośćmagnesik
A ja odwrotnie-wartosciowi ludzie sa sami i do wziecia. Ochlapy sie juz podobieraly, uwierz :) wiecej jest samotnych atrakcyjnych, niz atrakcyjnych w zwiazkach, paradoksalnie.

Gość gość
gość dziś Nie ma się co oszukiwać To bolesne Ale W pewnym wieku zostają już niestety tylko ochłapy totalne Wszyscy fajni i normalni umysłowo dawno pozajmowni x Skoro tak to dlaczego ty szukasz? Przeciez jestes taka normalna to dawno powinnas byc zajeta. Nie uogolniaj bo glosisz herezje.

Gość gość
A skąd taka teoria u ciebie?

Gość gośćmagnesik
U kogo? Jesli chodzi ci o zajetych i wolnych- widze to po sobie i wielu osobach :) znam mnostwo atrakcyjnych, wolnych facetow, ktorzy nie chca zwiazkow- nie, nie sa gejami :)

Gość gość
Jak patrzę na tragedie znajomych w związkach i małżeństwach (ciężkie choroby dzieci, zdrady, wieczna walka w sądzie o wszystko, itd) to naprawdę odczuwam wielką ulgę będąc trzydziestodwuletnią singielką. Pamiętam ile łez i ile zmarnowanego zdrowia kosztowały mnie ,,szczęśliwe,, związki w przeszłości. Teraz moje życie jest proste, naprawdę lekkie.

Gość gość
Odpowiedź do: Skoro tak to dlaczego ty szukasz? Przeciez jestes taka normalna to dawno powinnas byc zajeta. Nie uogolniaj bo glosisz herezje. x mam 19 lat i nie zamierzam się wiązać. nie chcę, to nie ma sensu napisałam świtą prawdę z doświadczeń w związkach dużo starszego rodzenstwa i naszego kuzynostwa

Gość gość
.. znam mnostwo atrakcyjnych, wolnych facetow, ktorzy nie chca zwiazkow- nie, nie sa gejami .. X To jedynie potwierdza regułę, że mocno z nimi nie tak i we łbie nasrane. Pewnie wielkie panicze na włościach z mniemaniem o sobie jak o nadczłowieku.

Gość gość
Za to ty masz w glowie poukladane, inteligencie za dyche. Lecz swoje kompleksy i w ten sposob, jesli tylko na taki cie stac

Gość gość
gość dziś gość dziś https://kwejk.pl/obrazek/3138683/tyle-rozwiaz an.html komentarze pod tym kwejkiem oczywiscia jadą na kobiety.... mozna sie zdolowac" - ha ha, typowe, te wszystkie kwejki, demoty,wykopy, ryjbuki, to wręcz siedliska mizoginów. A jakieś chłopiszcze cały elaborat-litanię wypociło jakie to straszne życie mają ponad 30-letnie kobiety bez chłopa. Szczerze mówiąc czytając to bardziej żal mi jego stanu umysłowego aniżeli opisywanych biednych starych panien-kociar. xxxxxxxxxxx A może to kryptogeje?

Gość gość
uuuuu

Gość gość
Taki dobry temat i umarł

Gość gość
To nie wiem. Ja go zaczęłam, bo jak już pisałam,nigdy nie widziałam się jako stara panna a jestem starą panną. A moja koleżanka mówi, że od zawsze wiedziała, że będzie sama (miała jakieś-tam związki ale liczy się efekt ), a teraz w rezultacie jest sama. Byłam ciekawa, na ile jest to samo spełniająca się przepowiednia, na ile jakiś rodzaj intuicji a w jakim procencie kwestia szczęścia. Chociaż jak tak myślę, to szczęście nie ma tu zbyt wiele do rzeczy, w życiu nic się przypadkiem nie dzieje, chociaż nieraz wygląda to na przypadek.

Gość gość
To się wie po prostu.

Gość gość
za 2 tyg skończę 33 lata. myślałam że w tym wieku będę mieć męża, dzieci... a tak to mam związek, który mi sie sypie i pewnie to kwestia czasu jak zostanę sama... :(

Gość gość
Tu autorka. A dlaczego się sypie?

Gość gość
gość dziś To nie wiem. Ja go zaczęłam, bo jak już pisałam,nigdy nie widziałam się jako stara panna x zostan moja zona i sprawa bedzie zalatwiona i wszyscy beda szczesliwi. A dlaczego zostalas stara panna?

Gość gość
gość dziś gość dziś To nie wiem. Ja go zaczęłam, bo jak już pisałam,nigdy nie widziałam się jako stara panna x zostan moja zona i sprawa bedzie zalatwiona i wszyscy beda szczesliwi. A dlaczego zostalas stara panna? x Właśnie sama nie wiem, dziwne prawda? ;)

Gość gość
gość dziś x Właśnie sama nie wiem, dziwne prawda? X Faktycznie dziwne bo teraz moglabys kogos uszczesliwiac a ten ktos ciebie no ale coz zycie bywa przewrotne.

Gość gość
gość dziś gość dziś x Właśnie sama nie wiem, dziwne prawda? X Faktycznie dziwne bo teraz moglabys kogos uszczesliwiac a ten ktos ciebie no ale coz zycie bywa przewrotne. x Całkiem prawdopodobne. Ale skoro jak widać kogoś takiego nie spotkałam, to coś musi być na rzeczy

Gość gość
gość dziś Na rzeczy?, raczej zabraklo ci troszke szczescia i to wszystko. Ale prawdopodobnie wszystko przed toba chociaz dobrac sie w taki sposob aby do siebie pasowac nie jest zbyt latwa sprawa. Masz trzy wyjscia: 1 szukac dalej. 2 ozenic sie ze mna. 3 czytaj wyjscie nr. 2 ;-)