Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stara panna ma pytanie do innych starych panien

Polecane posty

Gość gość
24 lata to młoda piczka jeszcze.

Gość gość
Czyli dziewictwo nie dziwi?;)

Gość gość
Nie za bardzo mi się chce wierzyć w te opowieści 24-latek. Ładna, młoda, samotna, lubi i umie tańczyć , zgrabny tyłeczek a nie ma z kim iść na randkę? Jeszcze ściemnia że wychodzi na takowe a w rzeczywistości łazi sama po mieście? To nie możliwe! Dajcie spokój nie wierzę że ktoś taki istnieje, robicie tu sobie jaja normalnie. Nie znam żadnej ładnej/średnioładnej samotnej kobiety. Same są brzydule, zaniedbane,otyłe, samotne matki itd. Młode ślicznotki(do takich zaliczam 24-latki)mają w bród adoratorów.

Gość gość
21:03 Wystarczy, że nie wierzy w siebie i ma kompleksy. wiem, bo taka sama byłam w tym wieku. A nie miałam dzieci, nbyłego męża, nie byłam gruba itd Kilka takich kobiet też znałam.

Gość gość
gość dziś -a teraz ile masz lat i jak ci sie wiedzie?

Gość gość
Jak można nie wierzyć w siebie jak postronne osoby oglądają się za tobą , komplementują koleżanki. To znak że nie jesteś zapuszczonym kocmołuchem tylko sexi laską.

Gość gość
gość dziś gość dziś -a teraz ile masz lat i jak ci sie wiedzie Dużo, po 30 tce nabrałam dopiero pewności siebie i dopiero byłam w poważnym związku.

Gość gośćxaxa
21:03 ja taka jestem, mialam po prostu powazny problem, bo wpadlam w depreche. Kiedy w niej tkwilam, ja, ta ladna, zgrabna, niegdys towarzyska osoba, zerwalam znajomosci, zamknelam sie w domu i pograzalam w depresji. Sa takie osoby, ale musza miec jakis problem. Naprawde wszystkie kolezanki zawsze dziwily sie: taka super dziewczyna, a nie ma nikogo. Owszem, tak bylo, bo z moja depresja dopadla mnie rowniez fobia spoleczna i niesmialosc do facetow. A prosze mi wierzyc, mialam chlopakow na peczki, zanim w depresje zapadlam. Bylam radosna, towarzyska dziewczyna, co razem z moja uroda tworzylo taka mieszanke, ze mnostwo chlopakow sie mna interesowalo. Piekne lata mi przelecialy, jesli idzie o zycie towarzyskie, choc mam dopiero 24 lata. Jakies tak towarzyskke zycie mialam, ale nie bylo ono zachwycajace. Caly czas nad soba pracuje, chce kiedys powiedziec, ze wyszlam z tego i mam wspanialego faceta, wymarzonego wrecz :):) no, wygadalam sie :)

Gość gość
Jak masz 24 lata to najlepsze lata to dopiero przed tobą!Nic nie minęło wszystko co najlepsze dopiero czeka na ciebie na czele z wymarzonym mężczyzną.

Gość gośćxaxa
21:31 bardzo Ci dziekuje za mile slowo, milo to czytac :)

Gość gość
gośćxaxa -moglabys podac maila, gg?

Gość gośćxaxa
9:45 a kto pyta?;)

Gość gość
gośćxaxa-mateusz:) , moj tdsht@o2.pl

Gość gość
i co dalej