Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ryzyko wpadki

Polecane posty

Gość gość

Witam, 25 stycznia uprawiałam seks, zabezpieczenie gumką i wytrysk poza pochwa. 4 lutego powinnam mieć w cyklu 28 dni miesiączkę jednak spóźnia mi się już dwa dni. Mam wszelkie objawy pms, oprócz bolacych i nabrzmiałych piersi. Naczytałam się już chyba wszystkiego, że mogą to być objawy zarówno miesiączki jak i ciąży. Bardzo się stresuję i boję się ciąży. Jakie jest ryzyko?

Gość gość
Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon ZAUFANIA - Chat – Email tel.: 586 915  915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję

Gość gość
Myślę, że znikome. Ale na przyszłość pamiętaj, że nie ma 100% metody antykoncepcji i skoro współżyjesz to musisz liczyć się z ewentualną ciążą.

Gość Cleo1976
Opóźnienie miesiączki NIE wskazuje na ciążę, chyba że przekracza już 7 dni.