Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto potrafi tutaj napisać szczerą prawdę dlaczego jest na tym forum.

Polecane posty

Gość gość
Zboki?moze paru resztanormalna

Gość gość
gośćHa dziś x kto to jest wartosciowy facet ?

Gość gość
Skoro nie wiesz co to wartosciowy facet to nim nie jesteś ;) Zadajesz głupie pytanie ;)

Gość gość
'kto'to...*

Gość gość
No odezwalam się na kilka maili, nie jestem goloslowna. A zaznaczalam, że chce tylko porozmawiać (nie o seksie)

Gość gość
No widocznie nie wiem, to internet tutaj więcej sciemniaczy niż macie włosów na głowie.

Gość gość
Kto tu jest normalny

Gość gość
Szukałam tu kogoś do popisania, znalazłam miłość ;) Zaglądam czasami i nie mogę się nadziwić jak w takim bagnie trafiłam na perełkę :(

Gość gość
Bardzo dobry temat, Autorze. Jeśli będzie potraktowany całkiem serio, to sporo będzie można się dowiedzieć o Kafeterianach. To teraz ja odpowiem na Twoje pytanie. Jestem tu po to, by: 1. Poznać opinie innych Osób na interesujące mnie tematy. 2. Pośmiać się wspólnie z Komentującymi. 3. Lubię czytać tematy o moich ulubionych serialach. 4. Zapełniam wolny czas; myślę, że w ciekawy sposób. 5. Miło jest poczytać wpisy Osób, które myślą podobnie do mnie. 6. Niektóre rady są naprawdę mądre i pożyteczne; bywa, że z nich korzystam. 7. Wątki prowokacyjne, mimo, że, z założenia, mają sprowokować, a nie mają nic wspólnego z prawdą, bywają z życia wzięte. Naprawdę. Dlatego czytam je, by dowiedzieć się czegoś na przyszłość... 8. To miejsce ma w sobie coś, co przyciąga, mimo wielu różnych wątków z wielu dziedzin życia. 9. Jest tu wiele sympatycznych, mądrych i wrażliwych Osób. Dzięki nim chce się odwiedzać to forum. 10. Nawet, jeśli się z kimś nie zgadzam, to dobrze jest znać punkt widzenia strony przeciwnej. To pouczające.

Gość gość
dziś Szukałam tu kogoś do popisania, znalazłam miłość oczko.gif Zaglądam czasami i nie mogę się nadziwić jak w takim bagnie trafiłam na perełkę smutas.gif X Jednak wciąż zagladasz do tego bagna , mimo , że trafilas na perelkę i miłość swojego życia :O Gdybym ja tutaj znalazła miłość i taką perełkę to nigdy bym już tu nie weszła ;)

Gość gość
Ale ja już nie szukam dalej ;), a zajrzeć mi chyba wolno?

Gość gość
Pewnie, ze wolno ;) Sama wierzę, ze są tutaj wrażliwi mężczyźni, takie perełki jak piszesz i dlatego czasem tutaj zaglądam :) Myslę jednak, że jeśli się mi uda to więcej tutaj nie zaglądnę. Za duzo tu brudu i syfu... :)

Gość gość
zaglądnąć to można se w gacie

Gość gość
10:18 Akurat uwierzę, że jesteś kobietom i uważasz, że na dział erotyczny w kobiecym forum wchodzi się wyłącznie w celu matrymonialnym :classic_cool:

Gość gość
To sobie zaglądnij w gacie. Może cos tam ujrzysz :P

Gość gość
Z nudów tu jestem zwłaszcza zimą

Gość gość
dziś No to Twoj problem. Musialbyś mi zagladnąć w gacie , ale nie ma takiej opcji :P Nie zależy mi na tym czy mi wierzysz ;)

Gość gość
Pokaż gacie