Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet zawsze po zerwaniu staje się chamski

Polecane posty

Gość gość
Z tego wynika że to w wiekszości faceci są chamy po zerwaniu,a prawda jest taka ze kobiety nie lepsze,tylko kobiety o tym piszą(w tym przypadku),natomiast mężczyźni najczęściej się nie chwalą bo to uwłacza ich godności ! Moj przypadek był taki:było wszystko dobrze dopóki dawałem,jak zaczęło do mnie docierać że stałem się po prostu bankomatem zrobiłem test i zacząłem stopowac z kasą to wtedy wyszło szydło z worka!Na koniec mi wykrzyczała że jestem d**ek bo dawałem się cyt.wycyckać.A o reszcie nie wspomnę. Mam kumpla co był traktowany tak samo,wczasy w egzotycznych krajach imprezy i co dusza zapragnie,gdy zaczął zwracać uwagę że nie tylko imprezy się liczą rzuciła go.Teraz zaliczyła już po nim drugi związek przy czym już z tym poprzednim została kilka razy pobita i taki miała prezent.Kumpel jeszcze nad nią biadolił jaka to ona dobra,no cóż miłość jest slepa a nawet i głucha!

Gość gość69
Czekał czekał aż nie doczekał. Sądzę że w tym tkwi odpowiedź. Nie chciał kupować całego ula żeby napić się odrobiny miodu

Gość gość
To po co czarowal zareczynami ? Domem dziećmi ? To wszystko było kłamstwo ?

Gość gość69
Nie każda kobieta leci na kasę. Ale zdecydowana większość facetów ma problem z rozstaniem. Przerost formy nad treścią.

Gość gość
Nie czytaj tego 69, kazdy ma inne spojrzenie. Jezeli tak bym ja zrobił, to tylko po to by zohydzic dziewczynę do siebie. Wtedy rozstanie bylo by łatwiejsze.

Gość gość69
Może tym chciał przyspieszyć twoją decyzję

Gość gość
Tym bardziej ze podobno koledze powiedział że byłam w porządku , tylko już nie chciał ze mną być ..

Gość gość
Też mi się tak wydaje , unikał mnie pisał zdawkowe odpowiedzi tak jakby chciał mnie tym zmęczyć i sam czekał aż ją zerwe

Gość gość69
Możesz nie czytać ale w większości przypadków chodzi o seks. Ludzie twierdzą że seks nie jest ważny - oszukują sami siebie. Seks jest bardzo ważny w związku. Od samych wyznań związek nie ma swej intymności.

Gość gość
Na koniec przecież powiedział że gdybym chciała się z nim przespać to nic by nie dało ,powiedział że nic już do mnie raczej nie czuje, a prawda jest taka ze poznał kolegów i z tego co wiem zaczął palić , dużo pić i prowadzić szalone życie

Gość gość
Znudzilas mu sie, tez to przeszlam. Na poczatku cieszyl sie, ze znalazl pierwsza dziewczyne, mial plany, potem doszedl do wniosku, ze jest za mlody i chce sprobowac z innymi. Dlatego mam teraz starszego partnera, nie zmienia zdania jak kobieta w czasie okresu.

Gość gość69
Ok mogło mu się dowiedzieć, może odjechał się ale przez 3 lata żył w celibacie kiedy hormony w nim buzowały.

Gość gość69
Moglo mu sie odwidzieć*

Gość gość
Nie żyliśmy w całkowitym celibacie , były inne formy seksu , wydaje mi się że on poczuł że nie chce spędzić życia ze swoją pierwszą dziewczyną ,po prostu niedojrzaly

Gość gość69
Jestes młoda, całe życie przed tobą. Bedzie dobrze, poznasz tego właściwego :)

Gość gość
Doszli nowi koledzy (kawalerowie ) zachciało mi się takiego życia i wsio , pewnie kiedyś pozaluje bo byłam wierna ,miła , lubiłam żartować dbalam o niego , nie dałam mu większego powodu żeby odszedł

Gość gość69
To niby po co wspominał o ślubie?

Gość gość69
Jeśli słucha się kolegów to tym bardziej powinnaś się cieszyć że rozstaliscie się

Gość gość
Wydaje mi się że oni mu właśnie coś nagadali typu " ooo baba tobą rządzi " bo on właśnie jakiś czas mu taki nastawiony na mnie chodził , gdzie zawsze był za mną , taki typ charakteru choragiewka , czyli zachowuje się tak jak mu wiatr zawieje , już 2 lata temu mnie zostawił bo mu tak znajomi radzili, teraz znowusz znajomi i znowu się wściekł o bóg wie co

Gość gość
On wspominał o ślubie ze 2 lata temu ,teraz to głównie ja o tym mówiłam , wogole stał się chamski obojętny aż odszedł , pewnie się teraz świetnie bawi , okey zycze szczęścia

Gość gość69
Przestań się zamartwiać, zrób sobie nowe foto na fb i niech żałuje :)

Gość gość
Kobiety wcale nie lepsze od facetów!

Gość gość
Nie kazda kobieta jest zla i nie kazdy facet , problem w tym ze dobrzy ludzie sie czesto mijaja i dobra dziewczyna jest z palantem a dobry facet znajduje kobietę mende

Gość gość69
Faktycznie są straszne, nie chcą dawać byle komu

Gość gość
19:33 popieram , jak kobieta się nie chce puszczać to robią z niej ufo jakieś

Gość gość69
gość dziś Nic dodać nic ująć.

Gość gość69
gość dziś Albo zaczyna sie wymyślanie niestworzonych rzeczy jak to się puszczała a on szlachetnie ją zostawił - no bo jak

Gość gość
A co to może znaczyć ze facet mnie zostawił a teraz szuka innej ?

Gość gość
Chęć odmiany czy coś innego ? Przykro mi bardzo z tego powodu

Gość gość69
gość dziś Odmiany czyli pójścia z kumplami na imprezę, upicia się, nadziei na poderwanie laski na szybki numerek - co z reguły im nie wychodzi. Bo przecież musi się wyszumień, a nie tak ciągle z dziewczyną.