Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanna89a

Promocja douglas i babyliss

Polecane posty

Gość Hanna89a

Ej, kupiłam dzisiaj lokówkę curl secret z babyliss w Media Markt i za zwykłe zarejestrowanie się na stronie jest karta do douglasa, rejestrowała się któraś z was? dopiero przy kasie mi o tym powiedziano O.O

Gość gość
Ja się rejestrowałam

Gość gośćRoksss
Tak, już kiedyś była taka akcja i ja faktycznie dostałam bon do Douglasa na 100 zł :)

Gość boskalka
ej, a moja siostra dostała taką informację też w saturnie jak była wczoraj. to w końcu Media markt czy saturn, czy tu i tu???

Gość filifionka12
Ja też dostałam stówkę na perfumy! Kupiłam sobie sprzęcik babylisa, bo mój stary już odmówił posłuszeństwa. Świetna sprawa, bo akurat potrzebowałam nowego zapachu już na wiosnę. Z euro od razu poszłam do douglasa ;)

Gość ganonio
o, w media markt była? teraz jest w euro do 23 lutego, chyba te same zasady. nie wiem czy się skuszę ale już od tak dawna marzy mi się taka lokówka że kusi kusi. a jak piszecie, ze faktycznie można dostać ten bon to jutro się wybiorę do galerii. :)

Gość gość
ja tam włąsnie idę do nowego medaiexperta w wawce zobaczyć co jest, bo ponoć dziś do zamknięcia mają jakieś fajne promki:)