Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezreczna sytuacja w pracy co robic ludzie?

Polecane posty

Gość gość

Na imprezie na wyjeździe służbowym tańczyłam sobie z różnymi chłopakami, jeden mi sie spodobal juz wczesniej, taki sympatyczny chlopak. A teraz jest niezreczna atmosfera. Nie wiem jak sie zachowac.

Gość gość
Ale czemu niezręczna, bo potańczyłaś?

Gość gość
Bo podczas tańca złapałam go za kogutka a jemu nie stanął.

Gość gość
Podszyw. No tak, tanczylam, usmiechalam sie byc moze zalotnie, a potem z kolezanka szlysmy do pokoju, odprowadzil mnie, pocalowal w policzek, nie ukrywam, że chlopak mi sie podoba, ale to jest bardzo niezreczne. Dziwnie sie czuję w jego obecnosci, na szczęście nie siedzimy w jednym pokoju.

Gość gość
ile macie lat, jak bylas ubrana?

Gość gość
Nie wiem ile on ma lat, pewnie jest kilka lat mlodszy ode mnie. Mialam na sobie sukienke mini i obcasy, jak to na imprezie. Na codzien do pracy ubieram sie elegancko i przyzwoicie.

Gość gość
Pewnie zauwazyl ze nie masz majtek na imprezie.

Gość gość
To był taki przyjacielski buziak, a skoro on Ci się podoba, to się do niego uśmiechaj, zagaduj (niezbyt nachalnie) itp.

Gość gość
Czy podczas tańca byliście mocno przytuleni? To znaczy czy czuł ptaszkiem ze jestes TAM mokra?

Gość gość
dziś Czy podczas tańca byliście mocno przytuleni? To znaczy czy czuł ptaszkiem ze jestes TAM mokra? a a ahahah jaki tekst. zeby to poczuc musialby jej wsadzic fifroka do pissdy

Gość gość
Podczas przerwy obiadowej w pracy idź do jego pokoju i powiedz mu że jesteś mokra. ALE DAJ MU TYLKO W GUMCE bo dzięki temu na drugi dzień nie będziesz musiała sie pytać na kafe: Czy jestem w ciąży?

Gość gość
powiedz mu że masz w domu w klatce ptaszka kanarka i że chcesz sprawdzic czy jego ptaszek jest większy od kanarka

Gość gość
na walentynki daj mu bez gumki

Gość gość
Ale niektórzy z was sa ograniczeni i zboczeni :O Nie, nie tanczylismy blisko siebie. Usmiechnelam sie wczoraj do niego to dziwnie popatrzył

Gość gość
UP

Gość gość
na walentynki powinnaś dać w pupe skarbie

Gość gość
założyłaś temat ale piszesz jak gimnazjalistka, co post to jakieś zdanie, w jednym, tanczyliśmy, w drugim uśmiechałam sie, w trzecim odprowadził mnie ,napiszesz 50 postów i nic konkrenego sie nie dowiemy, pisze sie normalnie -opisuje sytuację i to jakiej rady oczekujesz, a ty dawkujesz informację jak by to była jakś sensacja , idz się dziecko lepiej poucz

Gość gość
Napisalam tylko to co sie zdarzylo, a reszta to podszywy. Fakty sa takie, byla impreza, gralismy razem w kręgle, potem wzielam go na parkiet, potem on sobie poszedl gdzies, ja sie bawilam z innymi ludzmi,a na koniec poszlam z koleżanką do pokoju i nagle sie pojawil i mnie odprowadzil i pocalowal w policzek :) tyle. Jednak czuję się niezręcznie w pracy.

Gość gość
Rada jakiej oczekuję: co zrobić, aby nie czuć się niezręcznie w tej sytuacji?

Gość gość
ale ja nie widzę w tym nic niezręcznego, jeżeli ci się podoba i chcesz to kontynuowac to spróbuj go jakoś zachęcić uśmiechaj sie do niego, lub sama zaproponuj jakieś spotkanie, a jezeli nie chcesz tego kontynuować to nie uśmiechaj sie do niego unikaj go, nie pracujecie w jednym pokoju i tu nie ma nic niezręcznego, impreza tanczyliście i tyle, a o ile lat jest młodszy, i dlaczego ci niezrecznie

Gość gość
Podoba mi sie, jest sporo mlodszy podejrzewam, że z 4-7lat. Nie wiem czy chcę kontynuować. Niezręcznie, bo pewnie myśli teraz, że jestem jakaś dziwna. :O