Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on przez to on popadl w jakies kompleksy?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio jak kochalismy sie wczoraj z moim chlopakiem to w pewnym momencie "klapa", choc na krotko bo szybko wrocil do gotowosci i normalnie zakonczyl sie seks. Tylko pozniej zaczął mowic jakies dziwne teksty w stylu, ze ja powiedzialam po seksie zaraz ,ze ale bylo cudownie, a on na to, ze " a mi nie wiem jak mi jest bo jak narazie to kreci mi sie w glowie". Pozniej powiedzial niby w zartach " tobie to trzeba jakiegos mlodego chlopaka zeby tobie sprostac, a nie dziadka"- on jest starszy o 19 lat. Później rozmawialismy, ale jakos mnie nie przytulal za bardzo, dopiero kiedy powiedzialam, ze mi sie bardzo podobalo i bylo cudownie to mnie przytulil i powiedzial, ze jemu tez, ale jego "..." byl mizerny, a ja zaprzeczylam, ze bylo mi bardzo dobrze. Poxniej on opowiadal o swojej pracy itd. i tak zasnelismy, rano musial sie zbierac do domu i powiedzial " no to wpisz mnie w swoj kalendarzyk"- nie mozemy sie spotykac codziennie bo dzieli nas odleglosc ... Wkrecam sobie czy przez ten seks cos jest teraz nie tak?

Gość gość
Co?

Gość gość
impotent

Gość gość
weź se znajdź ogiera czyli max 25 lat (nieważne ile ty masz! możesz miec nawet 40) a nie trzymaj tego starego dziadka , który pewnie w drugim mieście ma rodzinę i żone którą sie nudził

Gość gość
Mam 24. Ale dla mnie on nie jest starym dziadkiem , tylko on sobie tak uzbdurał. zreszta 19 lat różnicy to nie az tak duzo