Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilia 1

Jak kocha mąż spod znaku koziorożca?

Polecane posty

Gość emilia 1

bardzo mnie to ciekawi i chciałabym z kimś porozmawiać o tym

Gość Koziorożec

Rozumiem, że pytasz również o strefę łóżkową? Koziorożec kocha głęboko 🙂 Jeżeli na co dzień zachowuje pokerową twarz i wydaje się być odarty z emocji, w sypialni otwiera się i okazuje cały wulkan emocji. Przyjemność partnerki stawia bardzo wysoko. Ma wyczucie, działa namiętnie, a jeżeli mu pozwolić na eksperymenty, zaskakuje fantazją. Jest inteligentny, wierny, stabilny charakterem i moralnie. Takiej też szuka partnerki. Jeżeli już znajdzie, będzie zwyczajnie lojalny, poczciwy i odpowiedzialny, nie narazi związku dla głupostki. Ma silny i już ukształtowany charakter, należy zapomnieć, że da się go zmienić. Zresztą nie pozwoliłby na to. Bolesne słowa i czyny mieli w ciszy i długo, nigdy ich nie zapominając.

To dobry znak. Warto go mieć blisko siebie jako przyjaciela, męża.

Gość gość

wierny? mi mówił że kocha żonę a jednak miał romans ze mną fakt twierdził że jej nie zostawi. Był czuły taki intrygujący potrafi zawrócić w głowie Też bym nie pomyślała że posunie się do zdrady że będzie potrafił oszukać  strasznie się bał że to wyjdzie ale brnął i był taki mi bliski jak by miał być ze mną już zawsze

Gość gosc

No, nie wiem czy to tak do końca z tym prawda. Bo jak narazie nie zdradziłem,bo i nie mam kogo. A czy by do tego doszło,wątpię!!