Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wy to robicie,ze macie dostep do ip innych uzytkownikow ?

Polecane posty

Gość gość

Chyba zalatwie sobie hakera,tez tak chce.

Gość Tajemniczy  Dragon
Jaki dostęp? :classic_cool:

Gość gość
IP użytkowników widzą tylko administratorzy kafe oraz wp.pl. Z punktu użytkownika nie ma najmniejszej możliwości widzieć IP innych użytkowników. Po drugie znajomość adresu IP i tak nic nikomu nie da. To nie te czasy...

Gość gość
No taki,ze widzisz ip kazdego uzytkownika.

Gość gość
nawet mając ip możesz namierzyć tylko operatora i miasto, ale nic więcej. Reszta danych dostępna dla uprawnionych służb.

Gość gość
Tylko jak ktoś ma dynamiczne IP, albo leci przez tora, to co kilka sekund ma inne, więc i tak nie wiesz kiedy ta osoba pisze.

Gość gość
Nie chodzi o namierzanie.Tylko o to,ze sie wie kto jakie posty pisze.

Gość gość
A skad masz taki wniosek, że ktoś tu wie kto pisze jakieś posty, bo tak ktoś napisał, że widzi IP?

Gość gość
Obecnie wszyscy dostawcy uslug internetowych przydzielają klientom dynamiczne IP więc jego znajomość i tak w zaden sposób nie umożliwi ci rozpoznania użytkowników kafe. Do tego dochodzą jeszcze inne usługi używające własnych serwerów proxy, np przegladarki Opera więc tym bardziej nie rozpoznasz kto co pisze bo będziesz widział jeden adres IP a tak na prawdę to będzie to np dwadzieścia różnych osób :P

Gość gość
gość dziś A skad masz taki wniosek, że ktoś tu wie kto pisze jakieś posty, bo tak ktoś napisał, że widzi IP? x Kiedys ktos mi napisal,ze wie,ktore tematy sa moje (i faktycznie wiedzial),bo moje ip po calej kafeterii lata.Chyba,ze to byla modka.. Ona sie udziela czasami w tematach ?

Gość gość
gość dziś gość dziś A skad masz taki wniosek, że ktoś tu wie kto pisze jakieś posty, bo tak ktoś napisał, że widzi IP? x Kiedys ktos mi napisal,ze wie,ktore tematy sa moje (i faktycznie wiedzial),bo moje ip po calej kafeterii lata.Chyba,ze to byla modka.. Ona sie udziela czasami w tematach ? xx No to na 99% ktoś z modków, a na 1% hakierek xd A czy modka się udziela, możliwe że tak, parę osób już tu to pisało.

Gość gość
Tylko osoba posiadająca pełen dostęp do serwerów kafeterii jest w stanie sprawdzić IP uzytkowników. Może to być moderacja albo hacker, który włamał się na serwer.