Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaklklklk

Szukam normalne biuro podróży

Polecane posty

Gość Aniaklklklk

Byłam w kilkudziesięciu biurach podróży - żadne nie organizuje wycieczek na SAN ESCOBAR.

No cóż, jak oczekuje się niemożliwego, to raczej się nie znajdzie :P

Gość gość
Sprawdź ofertę tego biura podróży www.top-ski.com.pl kilka razy miałam okazję z nimi latać i zawsze byłam zadowolona z obsługi na miejscu, cen biletu i tym podobne. teraz mają oferte last minute do Grecji za 700zł .

Gość gość
jak sie nie umie szukać to nawet tony halik ci nie pomoże

Gość gość
Wystarczy popytać znajomych i poszukać w necie... ja nigdzie nie mogłam znaleźć w lokalnych biurach wycieczki w dobrej cenie do Maroka. Okazało się, że mój szef był w Maroku i polecił mi to biuro www.redotravel.pl. Spędziłam tam 7 dni po bardzo atrakcyjnej cenie.

Gość gość
Z wyjazdem do San Escobar może być ciężko XD Ale jeżeli rzeczywiście poszukujecie dobrego biura podróży, które organizuje wyjazdy w egzotyczne rejony świata to polecam wam zgłosić się do www.lachmanski.pl Zaliczyłam dzięki nim kilka niezapomnianych wyjazdów.

Gość Alizee55
Coraltravel jest bardzo dobrym biurem podrózy. Ma pełny pakiet ubezpieczeń. ciekawe oferty i to w dobrych cenach ;)

Gość gość
W zeszłym roku skorzystałam z super oferty dla mnie nie znanego biura podróży...do którego weszłam od tak z kaprysem "jadę na wycieczkę". Jak pomyślałam tak zrobiłam i wykupiłam wycieczkę na Kretę www.top-ski.com.pl. Była to najlepsza wycieczka pod względem finansowym, organizacyjnym i tym co mnie spotkało na miejscu. ...było fantastycznie.

Gość Mandarynka77

Z biurem CoralTravel byłam w Tajlandii. Trafiłam na bardzo dobra ofertę 😉 Zresztą korzystam tak mniej więcej co rok, co 2 lata z tego biura. 

Z biurem CoralTravel byłam w Tajlandii. Trafiłam na bardzo dobra ofertę 😉 Zresztą korzystam tak mniej więcej co rok, co 2 lata z tego biura. 

Biuro ma to do siebie, ze jest bardzo długo na rynku to raz, dwa ma bardzo dduzy wybór jeśli chodzi o kierunki. Hotele w bardzo dobrych cenach. jest tez ubezpieczenie więc jest w czym wybierać. 😉