Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piter21

Bez cienia pruderii?

Polecane posty

Opinia jest tak, że kafe to masa zboków, onanistów, jak tam kto lubi (z jakimiś wyjątkami) itp. Ale czy namiastka anonimowości nie daje możliwości zarówno kobietom, jak i mężczyznom pokazania co tak naprawdę siedzi w ich dobrze skrywanym wnętrzu? Pod pretekstem, żartów, złośliwości czy kpin, czy ewentualnego wygadania się, obie płcie -na co dzień niezauważalni, szare myszki albo i przebojowi przywdziewamy maski, które tu opadają pokazując nasze myśli. W każdym kłamstwie jest ziarno prawdy.

Gość gość
Jaka masa?Rozejrzyj się! Tu pisze pięć osób na krzyż.

Gość gość
No to zbyt mądry to ty nie jesteś

gość dziś Twoje stwierdzenie również wpisuje się w moje twierdzenie. Na co dzień szary ale zza monitora uważasz się za mądrzejszego.

Gość gość
Skąd wiesz jaki gość jest na co dzień?

Gość gość
up z widmowego spamu :O

gość dziś Bo ludzie z zasady tacy są i nie odkrywają swoich "kart" nawet przed najbliższymi.

Tutaj na tym dziale ktoś ewidentnie odkrył karty, widać bardzo, ale to bardzo tęskni za Nowym z miasta :classic_cool:

Gość gość
Że ja niby mam tu swojego pokazać?

Gość gość
Osoba privująca z Krzysiem z Kłamnady powinna się zastanowić nad sobą a nie pouczać innych.

Osoba privująca z Krzysiem z Kłamnady powinna się zastanowić nad sobą a nie pouczać innych.lapka.gif x :classic_cool:

Skromna Ja dziś Skoro tęskni to ma jakiś powód. Równie dobrze może być to wpis(y) owej osoby by inni użytkownicy forum sądzili że ktoś za nim sądzi - dziwne ale ludzie tak postępują, to taka forma podniesienia swojej samooceny, ego. Oczywiście niezależnie czy wpis jest pozytywny czy negatywny - coś jak u celebrytów, nie ważne co mówią byle mówili.

Równie dobrze może być to wpis(y) owej osoby by inni użytkownicy forum sądzili że ktoś za nim sądzi - dziwne ale ludzie tak postępują, to taka forma podniesienia swojej samooceny, ego. x ha !! sugerujesz że to sam nowy z miasta mianuje siebie jako pedofila ? :classic_cool: a ci wszyscy wróżowie ? masz jakąś ciekawą teorię ?

Gość Trytytkaa
Jestem tutaj od niedawna lubię czytac, sama tez założyłam dwa tematy które zostały usunięte -nie wiem dla czego? Dopytywałam o kulisy pracy przy produkcji filmów dla dorosłych Moje wnioski o tym forum Są pojedyncze prawdziwe tematy i prawdziwe wpisy Każdy z nas jest inny to normalne i mamy różne preferencyjne Natomiast jest tutaj pare osob chorych psychicznie np pedofili i dużo patologii np sex z matka czy bratem tacy powinni byc odizolowani od reszty społeczeństwa na trwałe Tematy ktore poruszam sa prawdziwe i pisze prawde a tutaj pierwszy wpis "prowokacja"wiec o co wam chodzi? Piszą tutaj starsze panie, dzieci i ludzie szukajacy taniej podniety a gdy ja maja to nie sa w stanie tego zrozumieć Kolejna sprawa większości nie umie czytac ze zrozumieniem!!! Pomiedzy tym wszystkim sa czasami fajne tematy i ludzie

Koleżanko spam jest ciężką i mozolną pracą jednego osobnika, tego samego który z uporem maniaka usuwa tematy :classic_cool: zignoruj i rób swoje ;) tematy jak to opisujesz osób chorych psychicznie to provokacje zakładane dla jaj/z nudów, wiesz, jak ktoś nie ma nic lepszego do roboty :classic_cool:

Gość gość
zignoruj i pisz z nim na priv hehehe

Gość gość
Trytytkaa skasuję każdy twój post bo mnie wkurzasz. Haha

Trytytkaa skasuję każdy twój post bo mnie wkurzasz. Haha x całkiem ambitnie, szacun :classic_cool:

Skromna Ja dziś Moja teoria nie jest oderwana od rzeczywistości. Na wielu forach ludzie tak robią. Niby odchodzą a potem ni stąd ni zowąd pojawiają się wpisy ze ktoś tam ich "wspomina"

Gość gość
Trytytkaa pamietam twoj temat i to co pisałaś .Jesteś ciekawą osobą . Pisz swoje bo jest to ciekawe

Trytytkaa dziś Każdy normalny wpis jest brany jako coś nienormalnego. Tu jest w myśl zasady im coś bardziej bulwersującego tym większe budzi zainteresowanie zapada w pamięć. I coś w tym jest bo sama przytaczasz bulwersujące a nie pamiętasz tych zwykłych:) Co do kasowania, to zgłaszane są z zawiści, żeby "moje" zostały i "tylko moje bulwersowały" Co do kulisów to bladego pojęcia nie mam, ale w necie jest pełno dokumentalnych filmów o pracy w tej branży. No i zakładam, ze przy realizacji to masa dubli jest skoro jeden pełny stosunek trwa ze 2-3h :):):)

Gość gość
A co to ma za znaczenie? Prawdziwe życie toczy się w realu. Forum to tylko forum. Ludzie piszą tu niestworzone historie np. 4imp, która pod nickiem Inessa pisała, że jest bezdzietna, biega, uprawia sport, ma udany seks z partnerem, że świetnie jej się powodzi. A tak naprawdę ma męża, syna i niedobór seksu. Wiele ludzi tworzy tu kreacje mające się nijak do rzeczywistości. Chcieliby być tacy jak w swoich kreacjach, a w rzeczywistości zamiast bielizny od Armaniego na tyłku mają rozciągnięte majty. Co za sens wymyślać takie historyjki? Oszukiwać siebie i innych? Jaką więź można nawiązać z mitomanem i po co? To forum upadło nie przez otwartość ludzi, lecz przez kłamstwa, zazdrość o popularność i ilość nabitych postów.

Moja teoria nie jest oderwana od rzeczywistości. Na wielu forach ludzie tak robią. Niby odchodzą a potem ni stąd ni zowąd pojawiają się wpisy ze ktoś tam ich "wspomina" x ale że na taka skalę ? :classic_cool:

Skromna Ja dziś Ludzie różne maja zboczenia. To dokładnie ta sama sytuacja co z automatem dodającym wpisy co sekundy. Tak reaguje osoba, na którą ludzie przestali zwracać uwagę.

Gość gość
Gdy kiedyś odeszło stąd kilka osób na prywatne forum, to pojawiły się tematy o tęsknocie:) a potem te osoby wróciły z podkulonym ogonem a niby im tak źle na tym forum było Bez publiczki okazało się nudno.

Gość Blankaone
11:22 domyslam sie dlaczego ta kobieta cie wkurza? Jest inteligentna wykształcona i zna jezyki obce Czytałem co pisała i jak! A Ty? Jesteś prostym człowiekiem z bardzo zawezonym polem pojmowania swiata. Działasz widocznie w prostym schemacie czyli jedzenie i sranie W przerwach między tym tutaj przesiadujesz z prostego powodu masz nudne i nie ciekawe życie i doskwiera ci samotnosc

Gość gość
Wpis wyżej brawo

gość dziś Zazwyczaj odchodzą z szumem i liczą że reszta z tego powodu to będzie sobie rwała włosy z głowy ale zazwyczaj przeliczają się. Nie znaczą tyle co chcieliby znaczyć.

Gość gość
Pamiętam te tematu po "odejsciu na prywatne forum" Tęsknię, co się dzieje z ... :P a potem jedno po drugim wróciło.