Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piter21

Bez cienia pruderii?

Polecane posty

Skromna Ja dziś Piter ta druga czyli bez uzbrojenia aczkolwiek nieufnie oczko.gif x (nieufnie bezwstydna) Ludzie boja sie pokazać co w nich jest, bo obawiają się niezrozumienia, kpin, szyderstwa, poniżenia, wyśmiania, stąd też podążają w uzbrojeniu. Naturalnie wszystko zależy od materii tego co w nich drzemie.

Endriu pobiegaj, poćwicz, zmęcz ciało a umysł odpocznie, na stres wskazane :classic_cool:

Gość gość
Piter21 2017.10.16 Jak namówić partnerkę na seks z udziałem innego mężczyzny? gość 2017.10.16 Ja próbuje juz od jakiegoś czasu bez skutecznie a skad jestes i ile masz lat Piter21 2017.10.16 40 - czym argumentuje odpowiedź?

Może o tym porozmawiamy dziś Piter21 2017.10.15 Witam. Jestem tu nowy, widziałem też, że temat już był kiedyś "wałkowany", nie mniej liczę na Wasz odzew. Jesteśmy małżeństwem z pewnym już stażem. Jakiś czas po ślubie mieliśmy taką sytuację: na jakiejś domowej imprezie u znajomych (a raczej po jej zakończeniu) poszliśmy spać do jednego z pokoi gospodarza. Oczywiście przed snem urządziliśmy sobie małe co nieco. W pewnym momencie do pokoju, szukając miejsca do spania, wparował jeden z uczestników imprezy. Był po sporej ilości napojów % - podobnie jak my. Nie wiem czy był świadom, że pokój jest zajęty czy nie ale ułożył się w fotelu i zasnął. Po pewnym czasie upewniając się czy rzeczywiście śpi, rzuciliśmy w niego jakąś poduszką. Chłopak nie reagował więc zaczęliśmy kontynuować swoje igraszki, Bardzo nas podnieciła ta sytuacja a jeszcze bardziej podnieciło nas jak pod koniec okazało się, że gapi się na nas i masuje swojego xxx. Od tamtej pory ogromnie podnieca mnie opcja, że mógłby ktoś nas obserwować albo dołączyć. Wielokrotnie pytałem o to jednak ona niby nie jest tym zainteresowana a równocześnie czyta czasem książki gdzie jest taki temat. Czasem fantazjuję też o tym że robi to z kimś w czasie mojej nieobecności. Czekam na wasze zdanie, opinie, doświadczenia x nie wstydzę się tego jeśli uważasz ze mnie ośmieszysz

Gość gość
z udziałem innego mężczyzny? Facet woli w łózku druga babke a nie dziada:O Krypto-gej?

gość dziś Piter21 2017.10.16 Jak namówić partnerkę na seks z udziałem innego mężczyzny? gość 2017.10.16 Ja próbuje juz od jakiegoś czasu bez skutecznie a skad jestes i ile masz lat Piter21 2017.10.16 40 - czym argumentuje odpowiedź? X tego też się nie wstydzę, żadna to tajemnica. Jedyny wniosek jest taki, ze tobie brakuje odwagi wklejać to z zalogowanego profilu, bo zdaje się ze w profil mogą wejść by odnaleźć dane tematy jedynie osoby z profilami. Tobie najwyraźniej zabrakło takiej odwagi. To też twoja maska, przed innymi udajesz jakiś tam swój poziom by ktoś cię lubił, a potem wylogowujesz się i pokazujesz prawdziwą twarz.

Gość gość
Ja tobie tylko zaproponowałem temat bo narzekasz że brak tematów do rozmów. :) Może wyjaśnisz dlaczego chcesz w łózku dodatkowo faceta, a nie kobiete?

gość dziś Po prostu lubię inaczej. Faceci wolą dwie babki z jednego prostego powodu - są egoistami. Pomijam zazdrość o innego i takie tam. Co ciekawe uważają, że "Ona" nie powinna być zazdrosna o inną ale oni o innego już maja prawo

Gość gość
Nie są żadnymi egoistami,tylko normalny facet nigdy nie wpuścił by innego gacha do wyra hehehehe

gość dziś Nie są żadnymi egoistami,tylko normalny facet nigdy nie wpuścił by innego gacha do wyra hehehehe X Tak sobie tłumacz. Dorośnij. Idąc tym tokiem myślenia - kobiety są nie normalne wpuszczając druga do łóżka.

Gość gość
Miłego ocierania się fiuutami życzę.Lecę bo nudy

Gość gość
Ja bym tak chciała, ale nie mam ochoty na obligacyjne pseudożarty. Sabina

Gość gość
Sabina? To już nie Maja zboczeńcu?

gość dziś Ja bym tak chciała, ale nie mam ochoty na obligacyjne pseudożarty. Sabina X Większość przeszkód pewnie da się pokonać

gość dziś Miłego ocierania się fiuutami życzę.Lecę bo nudylapka.gif X To też doskonale wpisuje się w moje twierdzenie - jak nie ma nic kontrowersyjnego to trolle się nudzą.

Gość gość
Do 13:40 Skoro jesteśmy po imieniu: nigdy nie byłam Mają, idioto

Gość gość
gość dziś gość dziś Pamiętam te tematu po "odejsciu na prywatne forum" Tęsknię, co się dzieje z ... jezyk.gif a potem jedno po drugim wróciło. znam to forum, nudzili się tam we własnym gronie oczko.gif Ale ciiii jezyk.gif X Pamiętam jak zakładały temat czy tęsknicie za wieczorkami u ciotek.

gość dziś gość dziś gość dziś Pamiętam te tematu po "odejsciu na prywatne forum" Tęsknię, co się dzieje z ... jezyk.gif a potem jedno po drugim wróciło. znam to forum, nudzili się tam we własnym gronie oczko.gif Ale ciiii jezyk.gif X Pamiętam jak zakładały temat czy tęsknicie za wieczorkami u ciotek. X Czyli moje twierdzenie jest z sensem - czy tam któraś z odpowiedzi.

Gość gość
Byloby z sensem, gdybys mial dowody, ze to osoby odchodzące zakladaja takie tematy. A zakładaja je wlasnie ci, ktorzy potem piszą posty o tym, kto je rzekomo zakłada. Celem prowokowania i mieszania w tym burdelu oraz sprowadzania hejtu na nielubiane osoby, odnosnie ktorych latami maja podniete.:)

gość dziś Byloby z sensem, gdybys mial dowody, ze to osoby odchodzące zakladaja takie tematy. A zakładaja je wlasnie ci, ktorzy potem piszą posty o tym, kto je rzekomo zakłada. Celem prowokowania i mieszania w tym burdelu oraz sprowadzania hejtu na nielubiane osoby, odnosnie ktorych latami maja podniete.usmiech.gif X Z góry zakładasz, że moje twierdzenie jest bez sensu, bo cię dotknęło, a jeśli dotknęło to jesteś jedną z osób, które hejtują - uderz w stół a nożyce się odezwą. Hejt na samego siebie jest po to by wywołać u innych pozostałych współczucie.

Gość gość
Z góry zakładasz, że moje twierdzenie jest bez sensu, bo cię dotknęło, a jeśli dotknęło to jesteś jedną z osób, które hejtują X 19 04 Logika tak porazajaca, ze odpuszcze sobie dyskutowanie z nią:)🖐️

Gość gość
Kto to w ogóle jest ten koleś? :O

Gość gość
Piter21. :classic_cool:

gość dziś Kto to w ogóle jest ten koleś? pechowiec.gif X a co to za koleś ten "gość"