Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieniądze związek

Polecane posty

Gość gość
ja mam 28 lat. Owszem 40 latkowie odchodzą do młodszych/innych i mi się też to może przytrafić dlatego o związek się dba

Gość gość
jeśli dziecka ze mną nie chce to cóż trzeba będzie przeboleć i się rozstać

Gość gość
gość dziś ja go nic nie kosztuje pisałam że oboje zarbiamy nie siedzę w domu i pachnę i oczekuje X Nie zrozumialas mnie, wlasnie dlatego ze nic go nie kosztujesz nie ma do ciebie szacunku. I pisze to jako facet nie baba. Ma wszystko za darmoche.Taki to pozyje. :D

Gość gość
No to nie wiesz czy on chce dziecka??? Godzine temu pisalas ze sie razem staracie - ale ty krecisz!

Gość gość
on się wiąciąż stara ale w zakresie domowym że tak powiem. Nigdy nawet na początku nie chciałam być materialistką i go nie naciągałam na prezenciki

Gość gość
gość dziś Myslisz ze jak facet na 40 lat to juz nigdy nie odejdzie??? Znajdzie sobie dziewuche przed trzydziestka i kopnie w tylek stara torbe co sobie od ust odejmowala zeby on mogl dla nowej nazbierac! x nic dodac nic ujac 100/100 :D:D:D

Gość gość
Dalej nie rozumiesz tu nie chodzi ze ty go mialas naciagac, ja jako facet sam ci kupuje jak mi na tobie zalezy i cie cenie, a nie sie ciepie za 100. Teraz chociaz troche cos swita czy dalej nie? Jak ty jestes taka idiotka to nie dziwie sie ze on ciebie jak idiotke traktuje. Nie myslisz babo nic a nic.:D

Gość gość
tak staramy się razem sex uprawia 2 osoby i obie są chętne. Nie raz rozmawialśmy o dziecku ale człowiek bywa zmienny w różnych okolicznociach przecież

Gość gość
Materialsista sie jest lub nie, chcenie nie ma tu nic do rzeczy. Ech durne z was niektore sa takie ze az jajka mi dzownia ze zdziwienia .Moze i mi sie taka mama tereska trafi. :D

Gość gość
sex to sex stranie sie o dziecko swiadome dwoch osob to co innego mi ty wygladasz na taka co chce bogatego frajera wziac na bachora

Gość gość
może i jestem idiotką ale za taką się nie uważam. Wyjaśnij łopatologiczne

Gość gość
oboje nie jesteśmy bogaci a jakbym miała kogoś brać na bachora to bym 8 lat nie spędziła w związku w którym bywało bardzo źle

Gość gość
Czyli jednak jestes po prostu zdesperowana na bycie w zwiazku

Gość gość
Czyli jednak jestes po prostu zdesperowana na bycie w zwiazku

Gość gość
nie. Każdy związek ma gorsze i lepsze czasy zwłaszcza jak trwa dłużej. I owszem sex to sex ale oboje byliśmy na badaniach i oboje przetaliśmy się zabezpieczać

Gość gość
mam 28 lat w przypadku rozstania mam jeszcze trochę czasu na związek i dziecko

Gość gość
Psa albo kota sobie kup skoro o dziecku piszesz "bachor" Po co to dziecko skoro on nie chce? Zeby go zatrzymac? Slubu nie masz, w kredyt sie nie dal wrobic, to chociaz dziecko, co?

Gość gość
ktoś napiał bahor to odpisałam tak żeby ktoś zrozumiał. JA SAMA nie chce ślubu. Kota i psa mamy. A kredyt jego spłacamy

Gość gość
Ty splacasz jego kredyt a on ci 100 zl wypomina??? Lecz sie na glowe zdesperowana idiotko!!!

Gość gość
nie JA spłacam jego ktedyt kredyt to wspólne domowe wydatki mieszkamy razem to normalne że korzystamy oboje. Nie skompi tylko się krzywi że wydaje. Konto jest moje karty mamy oboje

Gość gość
Czytam i nie wierzę... Pazerny 40 letni dziad, a ta idiotka chce sobie z nim dziecko zrobić i nawet ślubu nie mają. Jesteś tak głupia, że szok... Mój facet to mi nawet daje kasę na wszystko i nigdy nie komentuje na co wydaje a jestem rok starsza od niego. A ty masz dziada starszego 12 lat, nie dość ze dajesz mu swoje młode ciało bo głównie dlatego się toba zainteresował żeby mieć młoda doope do wyra, to jeszcze żałuje ci kasy i wszystko komentuje. A ty z podstarzalym dziadem chcesz jeszcze dzieciaka robić. Jesteś taka debilka ze szok...

Gość gość
Haha i jeszcze debilka mu kredyt spłaca buhahaha. To mój facet mnie utrzymuje, a z moich pieniędzy co sama zarobie to sobie kupuje co chce, a on mi jeszcze kasę ze swoich daje i nigdy się o nic nie czepia a jest młodszy ode mnie. A ty masz dziada starszego i traktuje cie jak zero i kasę z ciebie wyciska, a potem i tak cie kopnie w d.. Bo cie nie kocha co juz widac

Gość gość
Ty mu pewnie po ośmiu latach juz dawno się znudzilas. Niedługo zostawi cie dla 20latki...