Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Decessus

Związek

Polecane posty

Gość Decessus

Witam serdecznie mam taki problem. Od dłuższego czasu kobieta strasznie zwraca mi uwagę że się nie interesuje że nieposwiecam jej uwagi, nie jest to prawda staram się z niom spędzać dużo czasu czasem jakieś wyjazdy wypady. Mieszkamy razem mamy 2 dzieci , co jakiś czas wprowadza wemnoe zmiany zmienia źle nawyki. Zgodzę się bo niektóre były źle a ja z miłości zmieniam się pracuje nad sobą, lecz co jakiś czas dochodzi coś nowego. Nie jestem taki zły lecz czasem się tak czuje mówiąc ciągle czego to ja nierobie. I tu nasuwa się 1 pytanie czy dobrze robię ulegając na wszystko. Lecz to nie koniec, są te zmiany poprawy co jakiś czas i trochę to daje ale co rusz próbuje mnie zostawić żebym onia zawalczyl. I do tego doszło już ze co drogi dzień potrafi mnie zostawić a ja wracam walczę o nią. I tu 2 pytanie czy dobrze robie???. Lecz to nie koniec zaczęło się to teraz że strasznie dużo mówi jak ja ktoś podrywa zaczepia mówi jaka jest super i ladna a że ja jestem be sadze ze chce we mnie wzbudzić zazdrość. I tu 3 pytanie czy pokazać że jestem cholernie zazdrosny czy unikać trochę tego bo boję się że jak za bardzo pokaże to to zacznie to wykorzystywac. Nie mówię że ona taka jest ale lęk jakiś zawsze jest. Do tego była sytuacja że zostawiła mnie i pisała że idzie z koleżankami do baru na piwko itp nawet jak przyjechałem to udawała że się szykuje do wyjścia, powiem że wystrojona na Maxa w tym temacie. Jeszcze często mówi prowokuje czy o nią też bym walczył starał się często pyta czy jestem zazdrosny itp. Nie mam już siły do tych gierek dzisiaj znowu zostawiła mówiąc już nic nie czuje domnie itp . Co sądzicie o mojej historia?? To jest zagrywka żeby zobaczyć czy zawalcze onia

Gość Decessus
Ciąg dalszy tematu Bende się starał i robił wszystko??? Czy naprawdę już nie kocha boję się że jak Bende ja nachodzi starał sie udowadniał że bardzo kocham to będzie to wykorzystywac. Lecz też może na to czekać tego pragnie zobaczyć czy mi zależy

Gość Decessus
Ciąg dalszy albo już nie kocha i niechcem walczyć prosić żeby to wszystko naprawiać itp żeby była zemna z litości czy po prostu z żalu czy coś że tak walczę proszę o konkretne porady co o tym sądzicie własne podobne historie i ich zakonczenia

Gość gwoli wyjasnienia
Popros zeby na Walentynki kupila ci w prezencie slownik ortograficzny i podrecznik do gramatyki jezyka polskiego.

Gość Decessus
Dzienkuje wyczerpująca wypowiedź ale niezabardzo na demotywatory