Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrować czy gotować ?

Polecane posty

hej ! I W mojej kuchni było wyjatkowo gorąco w sobotę i niedzielne przedpołudnie. Było i ciasto robione, i sałatka warzywna i rozbudowane obiadki. Nawet kopytka robiłem, pierwszy raz własnoręcznie. Wyśmienite były, ale moim zdaniem dopiero po mocnym opieczeniu. Mieli być goście ale nie byli. Teraz muszę zjeść wszystko saam :D I Spokojnej niedzieli :) I

Gość calinessa1
Hej nocą jak miło kogoś widziec w domu z ogrodem;):D Źli ludzie burzą nam domy 😭 to teraz masz zapasy na zimę Saam:) Jak to tyle zjeść saamemu? może lepiej razem z saamową;)? A ja jeszcze w pracy. Jest trochę luzu bo mróz nie zachęca do spacerów.

To był wyjątkowo trudny dzień, bez czasu wolnego. To znaczy czas wolny jest teraz. Cała godzina .... lekcyjna. Trzeba się delektować jak wyjątkowo wykwintnym daniem (i już mieścimy się w konwencji gotowania ) :D Dzisiaj nic poza wodą nie gotowałem. Ale były takie chwile że ja się gotowałem. Emocjonalnie Teraz już się relaksuję. Pomaga mi tym razem żywiec ;) I Pozdrawiam wczorajszą Celinkę i macham na dobranoc :) I

Ha! dzięki za pozdrowienia Saam:) Ja też dzisiaj miałam jakiś dziwny dzień bo mimo wolnego nie mogłam pomieszkać spokojnie. Ciągle coś się działo, często niespodziewanego ale dobrego:) Byłam zwiadowczo na forum które ktoś tu polecal. http://www.kymen.pl/f/ Troche tam pusto w porównaniu z kafe. Przeszła mi taka myśl, że może tu celowo nas hejtują by się tam przenieść? Link w kilku miejscach na kafe krążył. No ale za rękę nikt nikogo nie złapał więc z góry przepraszam jeśli się mylę. Jeśli chodzi o gotowanie to u mnie dziś był żurek z kiełbaską. A procentów nie mogę bo jeszcze dziś będę prowadziła. Tak, tak... więc dla mnie dzień nie(spokoju) jeszcze trwa:) Dobrej relaksującej nocki jednak już mogę życzyć ;)

dzień dobry! :) I Trudno zgadnąć kto rujnuje kafeterię. Ale jeżeli taka potęga jak WP nie potrafi sobie poradzić z kasowaniem normalnych tematów i nie chce wyeliminować tych którzy nękają innych to coś tu nie tak. Na szczęście z kafeterią kościelnego nie braliśmy więc rozwód można wziąć w kazdej chwili. Zaglądałem na forum z linku ale w sumie to zdania jeszcze nie mam. Na o2 też mała frekfencja. I poki co tylko taki jest wybór, chyba że ktoś coś znajdzie. Na o2 od razu problem bo nie można się zalogować aby zaklepać nick. Jeszcze powęszymy albo spróbujemy wszędzie. I Udanego dnia :) I I

Gość gość
na tamtym forum-fajni ludzie- koliber sie udziela najbardziej :D

Ja już tam się przywitałem ale oddziału filtrowni jeszcze nie założyłem. Ale myślę że to zrobię bo pierwsze wrażenia pozytywne. Mam nadzieję że koleżanki dołączą. Mnie Jola nie przeszkadza, przez lata pisała na filtrowni. Na kafe zawsze można zaglądać, oczywiście jeżeli ktoś ma dużo czasu. Można też wrócić na stałe, jesli naprawią to co szwankuje. I

Gość gość
he he autorowi tamtego forum o to chodzilo ;D calinesa ma racje

Gość :) a nie uważasz że to dziwne że Wirtualna przez kilka miesięcy nie potrafiła sobie poradzić z problemem? Mogła zablokować intruza albo oskarżyć o działanie na szkodę. I

Gość gość
He he tez tak mysle jak calinessa. Tam gdzie sa linki do tego forum nie ma spamu i te topiki nie znikaja:D:D

Gość gość
Jesli to malzenstwo i pisza z mobilnego netu to nie zablokujesz spamu. :(Albo wkradli sie do moderacji kafe i dlatego spamu nie usuwaja. W wlasciciel nic nie wie. :)Juz post pani cenzor ze spam sie oplaca byl podejrzany:(

Gość gość
sAAM, TOBIE SPAMUJA Z POWODU ZUZANNY :(

Nieprawda, Zuzi na erotycznym nie było a trzy topiki skasowane. A redakcja głucha. I

W sumie to niewiele mnie interesuje kto walczy z włascicielem kafeterii. Widzę że ten nie robi nic aby uzdrowić sytuację. To niedorzeczne aby stały bywalec musiał przechodzić do partyzantki by móc pisać. I

Hej:) Na chwilę obecną to chce mi się spać i nic więcej Od jutra mam tydzień wolnego to pomyślę co robić.Przyznaję, że trochę mam awers do zmian:( Teraz wyłapałam następne forum które ktoś poleca na kafe ale wszędzie jest jakoś dziwacznie:D http://multi-forum.46349.x6.nabble.com/ Pewnie to kwestia przyzwyczajenia i może gdy będzie więcej czasu to luknę tu i ówdzie:) Dobranoc

dzień dobry ! :) I Celinko :) wydaje mi się że go pierwsze forum jest bardziej przyjazne. A już z pewnością bardziej przejrzyste na moim telefonie. Na o2 kolejny dzień noe udało mi się zalogować. Za to na ffl bez problemu. Ale zalogowanie nie trzyma tak dlugo jak na kafe. Przy kolejnym wejsciu znów trzeba sie zalogować. Trzeba czasu aby się zaznajomić z obsługą. Zauważyłem że mozna tam wiadomosci prywatne równolegle przesyłać ale nie sprawdzałem. I

Gość gość
Zabierzcie ze soba zuzanne to skoncza sie hejty ;)

Oczywiście że zabierzemy. Tylko czy będzie chciała ? I

Hej Mimo, że nowe forum http://www.kymen.pl/f/ jest bardzo przyjazne, bez hejtu, spamu i kasowania po złości to jednak sentyment pozostał i jeszcze zaglądam tu:) W końcu zostawiłam kawałek życia na kafeterii ;) Aż z wrażenia zjadłam ciasteczko, którego nie powinnam zjeść.

Dzień dobry gotującym i spożywającym:) o Wprawdzie teraz gdy trwa gorączka przedświąteczna trzeba wszystko przygotować by gotować to wymienić się co kto gotuje będzie całkiem fajnie. Ja w dwa dni świąteczne idę w gości ale coś tam przygotuję by nie iść z pustą ręką i żeby lodówka nie była pusta. Jajka będą na pewno:D

z sentymentem;) Powiedziało się A to trzeba teraz B bo będzie jeszcze królik i dyżurne śledzie po mojemu:)