Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość aga

Problem z piersiami tzw. Puffy nipples

Polecane posty

Gość gość aga

Mam problem z moim biustem. Piersi są małe o stożkowym kształcie gdzie góra jest płaska a większość piersi to wypukły sutek - po ang nazywają to puffy nipple. Myślałam ze piersi nabiora innego ksztaltu z wiekem ale mam 23 lata i nadal tak samo wygladaja. Wstydze sie nosic dekolty w lato bo boje sie ze bedzie widac moje piersi. Bylam u braffiterki to dobrała mi biustonosz ze prawa piers zakrywa ladnie ale z racji bardziej wypuklego lewego sutka to zauważylam w lustrze ze gdy miseczka sie troche odhyla to widac sutka. Moze ktoras miala taki problem? Brafiterka powiedziala ze nic z tym nie zrobie bo piersi maja rozne ksztalty i powinnam nie zwracac na to uwagi

Gość gość
Spróbuj stanik pushup może?

Gość gość
implanty.

Gość gość
Badz dumna ze swojego biustu i go eksponuj i niczym sie nie przejmuj

Gość gość
Istnieja rozne rodzaje sutkow, Twoj jest jak najbardziej normalny. Jak masz bardzo male piersi to stanik bedzie Ci odstawal w roznych sytuacjach i nikt z tego afery nie bedzie robil. Wieksza wiocha to nosic o dwa rozmiary za duze gdzie stanik tak odstaje a w srodku pusto

Gość gość
Rada jest taka: nie noś zbyt wyłuzdanych głębokich dekoldów. I bardziej elegancko i z szacunkiem do samej siebie i innych. Z cyckami na wierzchu to w p****lach promują... Chyba nie chcesz być tak nisko postrzegana i przez innych uprzedmiotowiona ?

Gość gość
Po prostu nie zwracaj na to uwagi

Gość gość aga
Ja bym moze nie zwracala ale moj chlopak co i raz mi dogryza ze widzi mojego sutka a ja nawet o tym nie wiem. Specjalnie wybralam sie do brafiterki i tak nic to nie dalo

Gość gość
gość aga dziś Nie noś tak głębokich dekoltów i po kłopocie. Żaden przezwoity chłopak nie chce żeby jego dziewczyna świeciła biustem !!! Szanuj się kobieto.

Gość gość
To ze ktos nosi glebszy dekolt to nie znaczy ze od razu jest lafirynda...

Gość gość
Ja lubie jak moja kobieta ma dekolt , kiedy inni patrza

Gość gość
Zacznijmy od tego jak brafiterka mogla nie dopasowac stanika idealnie? Jesli chlopak ci tak mowi to go zostaw. Twoja sprawa co nosisz.

Gość gość
Masz piersi na ktore ciezko dobrac biustonosz bo nie wypelniaja calej miseczki biustonosza . Musisz z tym zyc

Gość gość
gość dziś To ze ktos nosi glebszy dekolt to nie znaczy ze od razu jest lafirynda... x No ale jak postrzegasz kobietę kiedy jej sutki wychodzą z dekoltu ? Litości...

Gość gość
Najczesciej te dziewczyny robia to nieswiadomie niestety. Chcac miec wiekszy biust ubieraja za duzy stanik i mysla se tego nie widac

Gość dam rade potem
gość aga dziś [14:25 zrób foto i tu wstaw bo nie kumam o co chodzi z tymi cyckami

Gość gość aga
Mniej więcej takie. Przez to te wielkie sutki ciezko zakryc w staniki i wyglada to u mnie podobnie do tego zdj https://zapodaj.net/161c43fdd21e0.jpg.html Az takich dekoltow nie nosze ale rozne sa sytuacje i chociazby przy pochylaniu

Gość gość
Zerwij z chłopakiem

Gość gość
Przecież latem to standard widok. Moze jakies nakladki zaslaniajace sutki?

Gość gość
Aż wpisałam w grafikę co to takiego a tam same zberezenstwa :( Ja np. nie mam sutków wcale. I żaden facet z tego powodu nic nigdy nie mówił.

Gość gość
Aga , mam podobne piersi do Twoich i nie ma wstydu uwierz mi. Zawsze sie podobaly moim mezczyznom

Gość gość
Moze jestes gej

Gość gość
Uwielbiam małe piersi i wole od duzych .smialo nos dekolty i nie przejmuj sie chlopakiem

Gość gość aga
Ostatnio przez kilka dni sie nie odzywal bo poszlam do lekarza chora do mezczyzny i byl zly o to ze musialam sie rozebrac do biustonosza wiec zrobil mi afere ze na pewno widzial przy tym moje sutki... mysle zeby nie pojsc do brafiterki jeszcze raz

Gość gość
A ja bym mu na zlosc zrobila i jeszcze wieksze dekolty ubierala !

Gość gość
Nie no z tym lekarzem to hit... chlop sie powinien leczyc !!

Gość gość
Moze ubieraj stanik sportowy teraz jest ich mnostwo w sklepach mozna dobrac ladny? Chlopak na pewno bedzie zadowolony

Gość gość
Niech dziewczyna sie nie kisi w sportowych . Male piersi sa piekne i niech pokazuje je swiatu , nie ma czego sie wstydzic. A chlopaka to zmien

Gość gość
Nikt ci sie w cycki nie bedzie patrzyl