Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc, ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panie serdecznie. Z góry dziękuje za każda odpowiedź. Przez rok brałam tabletki Aidee. 03.01.2018 odstawiłam tabletki. 06.01tydzień po odstawieniu stosunek bez zabezpieczenia. Dwa tygodnie po czyli 14.01.2018 doszło do stosunku bez zabezpieczenia, ale doszło do tzw. finału w środku.. Stosunek bez zabezpieczenia i na tej samej zasadzie był również 26.01.2018 i jeszcze któregoś dnia niestety sobie nie zapisałam. Okres powinnam dostać tydzień temu- jeśli będzie ploanowo poprzez odłozenie tabletek. Bolą mnie piersi, brzuch mam jak jajko, do tego ból kręgosłupa.. Czy ja mogę być w ciąży? Staramy się z partnerem o dziecko

Gość gość
Po tabsach cykl może się przestawić. Bardzo możliwe :):)

Gość gość
Bierz chociaż przez 3miesiące kwas foliowy by przygotować się do ciąży (nie łączy się tego z tabletkami anty). Cykl po odstawieniu tabletek może się poprzestawiać. Nie wiesz czy miałaś nawet owulacje. Ja po odstawieniu tabletek następny okres dostałam z tygodniowym opóźnieniem.

Gość Czarnulaa124
Witam. Ja również odstawiłam tabletki 2 miesiące temu. Pierwsza miesiączka była w terminie. Teraz czekam na drugą z tygodniowym opóźnieniem.