Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy duże ryzyko zakażenia hiv?

Polecane posty

Gość gość

Czy duże ryzyko jest zarazenia się hiv jeśli facet się o mnie ocieral i wkladal jakby ale nie do końca (bo jestem dziewicą) ale czytalam, ze jak sie ma nawet jakies najmniejsze ranki na pochwie to wirus przeniknie:( strasznie się boje, żyć mi sie nie chce a mam 16 lat..musiałam się spotykać za kase bo nie mogłam połączyć końca z końcem a matka alkoholiczka a o ojcu nie wspomne;( boje sie, że ze sobą skończę..Spotkałam się za kase 5 razy (z różnymi typami) ale byl to tylko stosunek oralny oczywiście bez gumki;/ no i to ocieranie się.....nie wiem co robić, nie chce tego testu robic nawet nie wiem czy mogę bo mam 16 lat

Gość gość
Nie obawiaj sie. Jeśli nie trafiło w Ciebie nasienie to możesz być absolutnie spokojna. Poszukaj sobie bratniej duszy, chłopaka, przyjaciółki. Łatwiej będzie przetrzymać domowe piekło. Znam to z autopsji... Z nieznajomymi nalegaj Zawsze na zabezpieczenie prezerwatywą.

Gość gość
przy ocieraniu nagą żołędzią o przedsionek pochwy ryzyko jest istotne nawet bez wytrysku nasienia, ponieważ wirus może być w śluzie jaki wydziela wielu podnieconych mężczyzn. Na wszelki wypadek zrób więc badanie i zawsze jeśli uprawiasz seks genitalny musi być gumka (wie to każda prostytutka). W przypadku seksu oralnego nawet z wytryskiem do ust ryzyko zakażenia jest na tyle małe, że można się nie przejmować