Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleks małego penisa

Polecane posty

Gość gość
Nie wierzę że są kobiety które każą mierzyć lub same mierzą facetom penisy.:D

Gość gość
22:37 Moze faceci sami to im mowia ? Chociaz nie sadze zeby mowili prawde .

Gość gość
NIe trzeba mierzyć, na oko widać. A mierzyć penisy - to mierzą sami ich własniciele. Nie wierzę, że facet nie wie ile ma w spoczynku a ile w akcji. Co do pół centymetra mierzą :D

Gość gość
Nie ma chyba faceta, który choć raz w życiu nie zmierzyłby swojego siurka :P oni doskonale wiedzą ile mają cm. A to że zawyzaja to inna sprawa, ale i tak na oko widać ile mniej więcej ma ;)

Gość gość
tez mam kolo 15 czyli pewnie norma ale chyba nie ma co sie przejmowac jak ktos ma malego. Jak kobiete poznajesz to i tak nie patrzy ci w spodnie albo sie jej podobasz albo nie. Watpliwe by tak naprawde oprocz bandy frustratow z kafe jakakolwiek kobieta sie tym przejmowala. Albo sie podobasz z uroda a bez niej to nawet z polmetrowa maczuga bedziesz przezroczysty dla kobiet. Wiec jak masz malego to zwyczajni idz na silke wybiel zeby takie zewnetrzen cechy ktora podniecaja kobiety. Zadnej kobiety nie podnieca czy masz 5 wiecej lub mniej centymetrow. Oprocz gadania jakis erotmownaow ktorzy sami wierza ze cokolwiek to zmienia.

Gość gość
Prawda jest taka że jak znajdzie się taki z większym niż ty i lepiej dogodzi to będziesz przegrany

Gość gość
Bzdura jestes jakims idiota :D Postaw dwóch facetów nago jednego typ schwarzzenegera z 10 centymetrowym a obok jakiegos chuderlaka z polmetrowa maczuga. Kazda kobieta wybierze przystojnego dobrze umiesnionego jedynie faceci sami siebie oklamuja ze to ma wieksze znaczenie. To faceci strasznie sa napaleni na seks a nie kobiety i dlatego chlopcze wydaje ci sie ze to dla nich ma tez ogromne znaczenie. Caly ten mit ze wielkosc ma naprawde znaczenie tworza jacys nienormalni erotomani by sie dowartosciowac bo nic w zyciu innego nie osiagneli. Bo wazniejsze dla kobiet jest by kolezanki byly zazdrosne i moc sie pokazac przed znajomymi jestes chory jak myslisz ze jakas kobieta sie bedzie chwalic ze u jej faceta najlepsza jego rzecza jest maczuga to wrecz zenujace.

Gość gość
gość dziś Prawda jest taka że jak znajdzie się taki z większym niż ty i lepiej dogodzi to będziesz przegrany xxxxxx Lecz się gościu na głowę.

Gość gość
Aż sobie zmierzyłem :) Uff 15 jest :) :)

Gość gość
Się tak nie ciesz, masz zaledwie pół sudana :-D

Gość gość1996
Tak ja na przykład jestem facetem który ma kompleks małego penisa osobiście gram w piłkę nożną amatorsko ale jak wiadomo po każdym meczu kąpiel na początku się wstydziłem z nimi kąpać ale z czasem zacząłem się kąpać ale mam nadal kompleks że mój penis jest mniejszy od innych i dalej boję się rozebrać przed kobieta bo boję się że mnie wysmieje że mam małego

Gość gość
Mój ma 17.5 i to dla mnie w sam raz nawet przy duży :-)) Normalnie metrów na leżała na szafce nocnej (wierzyłam meble wcześniej bo sprzedawała)a tu wywód to zmierzyła a co.

Gość gość
małe penisy są cudowne w seksie bo uaktywniają orgazmy z punktu u, a, c, g i wytrysk kobiecy

Gość gość
ja mam 12 cm to malo ?

Gość gość
12 w wzwodzie?