Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile facet powinien zaliczyć kobiet przed wami, aby w waszych oczach był mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

i abyście chciały wsiąść go na męża?

Gość gość
Najlepiej ani jednej

Gość gość
Jak by chciał ,,wsiąść" to tylko mnie ;):)

Gość gość
Zero, lubię prawiczkow

Gość gość
Piszącego "wziąść" patykiem bym nie tknęła.

Gość gość
Najlepiej żadnej. A maksymalnie to 3 w stałych związkach. Nie lubię facetów którzy zaliczają kobiety i traktują je jak zabawki, od takich z daleka.

Gość gość
co???? co wy p;;;;;cie tak to moga sobie dziewice wymagac ja mialem 21 i kazda kobieta mnie chce

Gość gość
max 1

Gość gość
taa jasne, wszystkie takie święte, lubią prawiczków, a co do czego to plujecie na takie osoby, wyśmiewacie, dopiero jak jesteście samotnymi matkami, to wtedy się zmieniacie i może spojrzycie na takiego szaraczka, bo wcześniej to tylko k****arze wam w głowie.

Gość gość
Najlepiej jak najmniej , nie lubię obśluzonych mord od minetek fuu :( Mężczyzna który miał chodziarz raz przygodnego loda lub seks odpada!Tylko ci porządni z zasadami na ojca i mojego męża :)

Gość gość
najlepiej wcale , seks tylko mam w związku i to po dłuuugim czasie miałam dwóch partnerów jestem dosyć atrakcyjna nie przepadam za imprezami i jestem młoda (27) lat

Gość gość
Ciekawe to pytanie... Jeśli chodzi o mnie, to chciałabym, by było to kilka kobiet, powiedzmy - dwie, góra - trzy... Nie wiem, jaka byłaby moja reakcja, gdybym się dowiedziała, że jestem jego -nastą lub liczoną w dziesiątkach... Nie chciałabym, abym była jego pierwszą kobietą, bo jakoś dziwnie bym się z tym czuła, ale też - z byłym haremem w głowie (to znaczy, w moich myślach) również mogłabym sobie nie poradzić... Im mniej, tym lepiej, bo to świadczy o mężczyźnie... Może to brzmi staroświecko, ale tak już sądzę i nic na to nie poradzę...

Gość gość
Takiego może wymagać tlyko dziewica, podobnie jak dziewicy tylko prawiczek

Gość gość
faceci to myślą że kobiety lubią k****arzy ja bym nigdy nie była na poważnie z takim co wszędzie wkładał brzydziłby mnie

Gość gość
przeciętna kobieta ma wieku 30 lat od 10 do 50 partnerow, mediana wynosi 25. Wiec taka kobieta na pewno wymaga co najmniej u faceta 10 kobiet. Odpowiedzi u gory pisali prawiczki

Gość gość
to chyba prostytutki

Gość gość
0-1

Gość gość
co? ilu facetów ma 30letnia kobieta? hahaha! jestem po 30stce jak również moje koleżanki i to ja z nich wszystkich miałam najwięcej facetów czyli 4 , słownie CZTERECH (a święte to one nie są) Macie ludzie nasrane w głowie przez tv i internety, oraz opowieści kolegów którzy się chwalą i zmyślają ile to nie mieli ! a realia są inne!!!

Gość gość
od 10 do 50 facetów w wieku trzydziestu lat to może jeśli pracuje w najstarszym zawodzie świata Oj dzieci nie macie pojęcia o prawdziwym świecie Dajecie sobie w głowę bzdury wkładać i potem jeden przez drugiego zmyśla żeby nie odstawać. a w realu wszyscy prawiczki i dziewice :D Sama tak robiłam będąc 20 paro latką i tak każdy robił. Ale w rzeczywistości nikt z nas jeszcze nie był z nikim w łóżku

Gość gość
nie dajcie sie oklamac kobietom! nigdy juz nie sa dziewicami w wieku 22 lat, a co tam gadac o 30 l dziewicy??? to brednie kobiet, jak Ci mowi ze jest dziewica to zaloz ze miala juz 10 przed toba, tak mowi statystyka

Gość gość
jedną, dwie - tylko po to żeby miał porównanie i nie były mu w głowie skoki w bok ażeby przekonać się jak to jest z innymi.

Gość gość
Mam 30 lat i miałam tylko jednego - swojego męża. Moje znajome oraz siostra i kuzynki to samo, ich mąż był pierwszym i jak narazie ostatnim. Ale widzę, że onaniści-desperaci ..mądre statystyki.. znają na pamięć i dzięki temu wiedzą lepiej niż jest naprawdę. Załosne 🖐️

Gość gość
, ich mąż był pierwszym i jak narazie ostatnim x JAK NA RAZIE - bardzo dobrze ze to powiedzialos, bo jak na razie, do 30 zdradza ich z 9 innymi facetami i tak bedzie 10

Gość gość
Ja swój pierwszy raz miałem w wieku lat 23 z 25 letnią dziewicą! Więc jak widać są takie kobiety co nie mają wielu seks partnerów.

Gość gość
:P

Gość gość
tak do 3

Gość gość
gość wczoraj Zero, lubię prawiczkow X Serio?! Jestes kobieta? Myslalem, ze kobiety gardza prawiczkami i pragna roochaczy tak jak tu na forum kobiety pisza.

Gość gość
tak gdzieś nie więcej niż 7

Gość gość
kobiety naprawdę wola prawiczków a oni nie są gorsi w łóżku od tych po przebiegu

Gość gość
wątpie, prawiczek może być jak ma 10-12 lat ale jak ma 25 -30 jest traktowany przez kobiety gorzej niz śmieć