Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile facet powinien zaliczyć kobiet przed wami, aby w waszych oczach był mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Zjadam tylko prawiczkow!

Gość gość
Jestem atrakcyjna kobieta bez zadnego doawiadczenia, sama znam kilka fajnych, ladnych dziewczyn rowniez bez doswiadczenia, wszystkie 25 lat. Tylko ze my w glowach mamy wiecej, niz zwiazki, dlatego z zadnych okazji poznania kogokolwiek nawet nie probujemy korzystac.

Gość gość
tzn? kariera? czy inna orientacja?

Gość a ja tak uważam
Powinien mieć doświadczenie, żeby wiedział jak smakuje seks z innymi i się nad tym nie zastanawiał jak to jest i nie zdradził w przyszłości, (bo już zna ten smak), ale żadnej z nich nie powinien zdradzać, wszystkie powinien szanować i być wobec nich uczciwy, a jednocześnie nie powinien puszczać się z byle kim, byle gdzie, byle jak, byle było, bo zwierzęciem nie jest i ma rozum i zasady. Prawiczek oczywiście wchodzi w grę pod warunkiem, że nie jest zakompleksioną sfrustrowaną rozlazłą ciepłą kluchą bez jaj. A tak poza tym to lepiej nie wiedzieć pewnych rzeczy.

Gość gość
Zadna inna orientacja, tfu! Nalecialosciami feministycznymi bym to nazwala. Poza tym, prawdziwych mezczyzn dzisiaj ze swieca szukac, ot co.

Gość gość
J

Gość gość
Powinien mieć doświadczenie, żeby wiedział jak smakuje seks z innymi XXXX- tylko to tak nie dziala, taki co proboje wiecej chce potem wiecej i zdradza, a lepiej wiedziec wiecej bo to jaki czlowiek byl kiedys mowi jaki bedzie pozniej

Gość gość
up

Gość gość
no

Gość Viktoriaaa
Trochę to egoistyczne ale chciała bym żeby zero sama miałam czterech partnerów sexualnych a mam 33 lata. 3 lata temu byłam z prawiczkiem i to ja go wprowadziłam :) Z nim miałam najlepsze orgazmy, oczywiście na początku był bardzo szybki, sama penetracja to kilka ruchów i było po wszystkim :) ale był bardzo BARDZO pojętnym uczniem :) i wszystko nadrabiał grą wstępną mógł mnie lizać godzinami miałam po 2-3 orgazmy. To było mega podniecające jak biedny nie mógł później przez dwie godziny mówić bo mu język zesztywniał :) Facet mnie ubóstwiał :) :) bardzo mu zależało na moich doznaniach. Ostatecznie nie jesteśmy już razem ale bardzo miło go wspominam (często mi się śni). O tym, że był prawiczkiem powiedział mi jak się spotkaliśmy ostatni raz na pożegnanie. Tak podejrzewam ale pewność uzyskałam dopiero jak mi sam powiedział. Podziękował mi za lekcje i powiedział, że zapamięta mnie do końca życia :) :) :) Kobieta z którą jest albo będzie rozpłynie się ze szczęścia. ehh ALE SIĘ NAPALIŁAM :)

Gość gość
Viktoriaaa - i ty go wypuściłaś?!!! Też się napaliłam czytając twój komentarz a nie mam faceta. Coś ty zrobiła :)

Gość gość
I ile on mial wtedy lat? Rozumiem, ze ty 29, a on?

Gość gość
Viktoriaaa -zaden normalny facet, tymbardziej prawiczek (chyba ze desperat) nie weznie sobie tak przechodzonej baby jak ty, poszuka sobie dziewicy

Gość gość
Wlasnie, na powaznie na pewno nie wezmie. Czego sie nauczy, to jego, ale potem ucieka do tej z mniejszym przebiegiem, badz zerowym przebiegiem, najlepiej :):)

Gość Viktoriaaa
- tak jakoś wyszło. Nie twierdze, że wszystko dobrze rozegrałam ale rozstaliśmy się w przyjaźni. Czasem żałuje i myślę co u niego :( - miał 31 lat - za cienki bolek jesteś żeby mnie obrazić. Ale dzięki poprawiłeś mi humor :)

Gość gość
ja Cie nie obrazam, mowie jak jest. Tzn mam na mysli ze zdrowy psychicznie facet prawiczek nie weznie sobie kobiety przechodzonej, niech ci z doswidczeniem biora sobie tych z doswiadczeniem, a ci bez tych bez

Gość gość
Sadzilam, ze byl mlodszy, a jednak nie. Czyli zdarzaja sie prawiczki po 30, piszesz?

Gość gość
dziś Są, są. Na przykład mój kolega, ma 30 lat. Jest prawiczkiem. Z tym, że on jak na Polskie warunki zarabia bardzo, bardzo dużo. Fakt, jest bardzo niski, ale ogólnie przystojny, ładna twarz, wysportowany. Jedna koleżanka do niego się zalecała, spotykał się z nią kilka razy, chyba chciał wybadać czy jest dziewicą i... jak wybadał przestał się spotykać. Ogólnie jest taki towarzskim samotnikiem. Czyli przebywa wśród ludzi, ale bardzo cięzko się z nim zaprzyjanić, lub wejść blisko niego. Ogólnie kręci się wokół niego wiele kobiet, bo jest na poziomie, zabawny i przy forsie. Pozatym myślę, że on na 100% będzie chciał dziewicę. Jest uparty, jak budował sobie dom, przekonywałam go że lepszy murowany, ale on za wszeklą cenę chciał z bali, pomimo ogolnie przeciwskazań na budowe w tamtych okolicach, ale się uparł i musiał mieć dom z bali i ma. Samochód też, nie chciał nic lokalnego, broń boże używany, jak nie było salonu jego marki w Polsce to jeździł taksówkami, żeby nie mieć byle czego. Ale to taki człowiek, pewnie dlatego czeka na dziewice

Gość Viktoriaaa
- no mi się trafił :) A najlepsze było to, że podczas naszej ostatniej rozmowy powiedział, że jakieś tam ze dwie okazje miał w przeszłości ale nie chciał tego zrobić z kimkolwiek. Co mi się bardzo spodobało to to, że nie dorabiał sobie do swojego stanu żadnej ideologii jak tutaj na forum co niektórzy frustraci że czekają i domagają się dziewic a reszta kobiet to przechodzone szmaty. A tak naprawdę to pewnie nie nigdy nie spróbowali zagadać do kobiety albo poddali się po kilku koszach. Powiedział, że nigdy żadna normalna wartościowa kobieta nie dała mu szansy na związek więc nie miał okazji. Z usług prostytutek nie chciał korzystać a zrobić to jakkolwiek byle odhaczyć to też nie. Faktycznie przystojniakiem to on nie jest, ale jest inteligentnym, dobrym facetem i ma w sobie takie coś czego nie potrafię nazwać. Jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że będę miała o nim mokre sny :) :) to bym taką osobę wyśmiała. A tu proszę :)

Gość gość
że nie dorabiał sobie do swojego stanu żadnej ideologii x bo wielu nie dorabia, czekaja na odpowiednia kobiete, ja mowie to normalnym facecie, twoj to byl desperat co jak mowisz nie mial odwagi mowic do kobiet

Gość Viktoriaaa
nie zrozumiałeś albo ja ciebie nie zrozumiałam. On normalnie rozmawiał z kobietami, nie był jakimś zakompleksionym gościem który się czerwieni gdy jest sam na sam z kobietą i nie wie co ma powiedzieć. Zresztą to on mnie zdobył nie ja jego, na początku był po prostu kolegom z pracy. W związku też nie dostał sexu "na dzień dobry" cały czas o mnie zabiegał. Na początku tylko trochę się mizialiśmy :) :)

Gość gość
Facet musi byc przystojny :) nie ma innej opcji. Nie jestem desperatka, zeby sie brac za nieatrakcyjnego.

Gość gość
na co komu 30 letni prawiczek :O ???

Gość gość
Nie no, jest jak najbardziej potrzebny, ale tylko dziewicy! Zreszta tak na ogol jest, ze prawiczek ciagnie do dziewicy, bo to w koncu szanujacy sie ludzie, chca ze soba byc i byc pierwszymi dla siebie

Gość gość
a co w przypadku jak tym powyżej, że gość był do późna prawiczkiem bo mu nigdy żadna nie dała? To raczej nie jest wtedy kwestia szanowania się.

Gość gość
ja miałem 11 kobiet, a mówie żę jestem prawiczkie :) laski to lubią, ale czemu?

Gość gość
22:45 moze to kwestia wygladu? Badz charakteru, badz jednego, i drugiego.

Gość gość
Coś w tym jest. Spoko jak gość wie, że nie zaliczył do trzydziestki bo jest brzydki np. takie 4/10 ale chce nadrobić innymi walorami podobno istnieją kobiety dla których wygląd nie jest aż tak ważny. Nie musi od razu celować w najpiękniejsze kobiety bo się przejedzie w życiu i będzie sam. Najgorsi są goście (na tym forum wielu) którzy nie mają wyglądu, inteligencji ani charakteru. Marzy im się piękna (minimum 8/10) dziewica w białej wieży która jeszcze sama musi ich zdobywać. I pieprzą głupoty, że jak 30-kobieta ma za sobą kilka nieudanych związków i powiedzmy miała 5 partnerów sexualnych to już przechodzona szmata i nadaje się tylko jako kochanka.

Gość gość
no bo 30stka po kilku zwiazkach to nieudana szmata, tempa naiwna, nie umie wybierac

Gość gość
taka ro.haja tylko adepciu PUA, nikt nie bierze jej na powaznie