Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile facet powinien zaliczyć kobiet przed wami, aby w waszych oczach był mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Hehe

Gość gość
Jestem kobietą i powiem wam faceci, że tacy "z dużym przebiegiem" lub jak ja to określam "wypstrykani" nie są dla mnie mężczyznami tylko zwykłymi "rooch....czami". I nie macie się czym chwalić, że mieliście w życiu wiele kobiet. Naprawdę nie jest to powód do "męskiej dumy". Pozdrawiam :)

Gość gość
nie wierzę, na tym forum kobiety zwykle piszą że nienawidzą prawiczków i chcą uprawiać seks już po 1miesiacu znajomości

Gość gość
gość dziś - uwierz, że nie wszystkie takie są jak to opisałeś :P

Gość gość
Pół miasta wojewódzkiego. Cokolwiek to jest.

Gość gość
nie bardzo wierzę, chyba że jakieś młódki 18 - 22 lata, potem kobieta widzi jak wygląda życie i ile może ugrać w życiu seksem i potem tak już jest że ma 30 lat i 10 -50, facetów. Nie mam o to pretensji do kobiet, bo takie jest życie, to jest normalne, raczej popkultura romantyczna, mówi różne głupoty, 5 facetow jak na 34 latke to i tak poniżej mojej normy.

Gość gość
Ci se wyliczaja ile moze miec partnerek czy partnerow zeby sie nadawal/a przezabawne

Gość gość
taka prawda

Gość gość
najlepiej 0

Gość gość
bez przesady, sam nie należę do facetów którzy wyliczają skrupulatnie kobietą partnerów. Ale nie przechodźmy ze skrajności w skrajność. Jakbym się dowiedział, że moja partnerka (np. 30letnia) miała powiedzmy 20 partnerów sensualnych to bym takiej pani podziękował.

Gość gość
Hehe i tak tego nie sprawdzisz

Gość gość
Wydaje mi sie , ze im mlodsze spoleczenstwo tym wieksza ilosc .

Gość gość
Sa tez i 25 latki z zerowym doswiadczeniem ;)

Gość gość
tylko ciekawe czy ladne :O

Gość gość
Czasem takie sprawy się wydają - czasem szybko czasem po latach małżeństwa. W większości przypadków jednak pewnie udaje się partnerowi/partnerce ukryć prawdę. Taka osoba musi jednak wiedzieć, że partner kocha jedynie swoje wyobrażenie o tej osobie a nie tą konkretną osobę. Dla kogoś może to bzdury ale ja bym źle się czuł w związku gdybym wiedział, że został bym przez partnerkę natychmiast zostawiony gdyby dowiedziała się czegoś z mojej przeszłości.

Gość gość
No oczywiscie, ze tak! Nie bede siebie oceniac, bo to nie jest miarodajne, ale otoczenie uwaza mnie za bardzo atrakcyjna, a faceci na ulicy podrywaja, juz nie mowie wiosna i latem, ale nawet teraz, kiedy czlowiek wszystko ma opatulone :):) jak jest cieplo, to ja ulica przejsc nie moge, zeby sie na mnie nie gapili :)

Gość gość
no to ty jestes wyjatkiem 1 / 9999999999. A tu mowa o regulach. Wszystkie kobiety sa inne niz Ty ! Rozumiesz, Ty jestes OK, dziewica z zasadami, ale Ty nie reprezentujesz wszystkich kobiet tylko 1 / 9999999999. Rozumiesz?

Gość gość
Wszystkie sa dziewicami albe prawiczkami a jak sa inne zapotrzebowania to wtedy sa stosownie do okolocznosci porzadni czy cos

Gość gość
Tak, rozumiem, rozumiem :) fajnie jest byc takim wyjatkiem. Zdaje sobie sprawe z tego, ze wiekszosc ladnych, czy atrakcyjnych jest puszczalska.

Gość gość
no ale ty kogo szukasz tez faceta dziewicy? czy moze byc juz po jakiejs innej?

Gość gość
W moim wieku to zdaje sobie sprawe, ze faceta prawiczka ze swieca szukac... choc sie zdarzaja, ja oczywiscie bym takiego chciala. Natomiast, juz w ostatecznosci, dopuszczam max dwie partnerki na powaznie, w zwiazkach :)

Gość gość
A ja mam inne doświadczenie. Zauważyłam że te kobiety brzydkie i przeciętne, często mają większy przebieg od tych ładnych i bardzo ładnych. A to dlatego, że one często łapią facetów, chcą ich przy sobie zatrzymać i zrobią (dosłownie) wszystko żeby tylko faceta mieć. A te ładne, po pierwsze wiedzą że są ładne więc nie lecą na byle kogo, a po drugiej faceci często boją się zagadać do takiej bo myślą że na pewno jest zajęta. Ładne mają też mnóstwo propozycji seksu od *****czy, ale w większości przypadków ich splawiają, bo się szanują i wiedzą że taki *****cz oprócz często kiepskiego seksu nic im nie zaoferuje. I tym sposobem takie dziewczyny często mają bardzo mały przebieg lub nawet są dziewicami, choć facetom trudno w to nawet uwierzyć.

Gość gość
gość dziś gość dziś -to żart? a Ty jestes facetem czy kobietom? w czyim imieniu mowisz? x tym sposobem takie dziewczyny często mają bardzo mały przebieg lub nawet są dziewicami, choć facetom trudno w to nawet uwierzyć. x HAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHHAAHHAHAAH :d To chyba żarty, nie znam łądnej kobiety, która była by dziewicą do 25rz (ta wyzej co pisze o wyjatek1 na miliard)

Gość gość
A co chodzisz od kobiety do kobiety i sprawdzasz czy błona aby nie naruszona? Tak chętnie ci pokazują? Fajnie masz...

Gość gość
gość dziś - nie musze bo znam zycie :)

Gość gość
13:55 Chyba słabo lovelasie...

Gość gość
lepiej niż Ty Paniusu

Gość gość
Ok

Gość gość
Oto skąd to wiem. jeszcze raz moje obliczenia xxxxx OSOBA W WIEKU 25 lat 50% - 15 partnerow seksualnych 25% - 30 p. s. 5% - 50 p.s 10 % - 100 ps. 5% - 2p.s 2-% -1ps. 1% - 0,5 ps 2,5% - 2,5 p.s 0,5% - 0 ps

Gość gość
Lol