Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajdjxjns

Chyba oszalałam

Polecane posty

Gość Jajdjxjns

Jestem przerażona swoim zachowaniem. Jestem z mężczyzną 8 miesięcy. Mam wrażenie że im dłużej jesteśmy razem tym bardziej go kocham. Czuję się jakbym się uzależniła. Nie potrafię racjonalnie myśleć kiedy nie ma go obok. Przykładowo zawsze śmiałam się ze swoich porażek. A dzisiaj chciałam zrobić pączki dla lubego, wyszły, ale nie idealnie, wiec odwolalam spotkanie i... Płakałam. Zaczęłam uzalac się nad sobą jakim to jestem beztalenciem:') Zaczynam się zastanawiac czy to nie kwestia środków antykoncepcyjnych, które stosuję. Moze wywolaly jakaś burze hormonów czy coś. Oszalałam? Czy też mieliście takie przypadki

Gość gość
Antykoncepcja to grzech ciężki! Faceta traktujesz jak boga, poczekaj czarni bogowie niedługo cię rzucą w otchłań, a tam będziesz miała hustawkę ponad wszytskie huśtawki. 23 min. w piekle, obejrzyj (you tube) zrozum, chociaz ty!!!!

Gość gość
Antykoncepcja powoduje RAKA

Gość gość
całkowiecie już zaprzedana...takie, to nie wiem po co żyją... na zewnątrz piękne czy tam ładne, a wewnątrz pełne robactwa!!!

Gość gość
Fajnie mieć kogoś kogo się tak bardzo kocha. Fajniej jeśli ten ktoś to docenia. Ja bym bardzo doceniał takie starania. Pozdrawiam. P.S. Też raz straciłem głowę dla kobiety, ale szmaciszcze tego nie doceniło.

Gość gość
6:46 Nie dziwię się że "szmaciszcze" poszło w długą. Najpierw trzeba dojrzeć emocjonalnie a później się w związki bawić. Nikt normalny z bluszczem nie wytrzyma.

Gość gość
Może to hormony, a może po prostu zły dzień. Jeszcze możesz się ogarnąć i naprawić ten dzień.