Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mimo próśb teściowa dała moim dzieciom pączki smażone na smalcu specjalnie to

Polecane posty

Gość gość
Ale ta agresywna babcia tymi pączkami gdzie te dzieci częstowała?Przyszła do ciebie i na twoich oczach dawała? Czy wysłałaś dzieci w tłusty czwartek do babci i nie wiem na co liczyłaś,że będą się oblizywały do pączków a babcia nie da i wyjdzie na jędzę, wtedy byś triumfowała?Trochę logiki, nie chcesz że by jadły paczki, to siedz w tłusty czwartek z dziecmi w domu bo może ktoś nie daj Boże im da.Potem zerwą się takie dzieci z domu od matki wariatki i odwalają najgorszą dzicz, bo wszystkie zakazy, nakazy nagle ich nie obowiązują, jak psy z łańcucha.

Gość gość
Temat dla uwagi,Babcia w tłusty czwartek dała wnusi domowego pączka smażonego na smalcu. Gdzie była matka dziecka, co to za rodzina, co to za Babcia, co to za wnusia, co to za pączek, co to za smalec co za sensacyjny temat.

Gość gość
Babcie są od rozpieszczania wnuków. Po to są babcie.od wychowania, zakazów i nakazów są rodzice,a dziadkowie moga a czasem wręcz muszą porozpieszac wnuki, chociażby takim pączkiem.

Gość gość
Pewnie sama zeżarłaś 5 a dziecią nie chce dać. O kurczę, wbrew tobie dała dziecią pączka, straszna historia. Skoro dała je wbrew tobie, to uważa Cię za kretynkę i pewnie się nie myli.

Gość gość
a smakowały dzieciom chociaż? :)

Gość gość
jaka głupia, nadgorliwa matka, omg :D Trzeba było zrobić warzywne pączki na wodzie, wtedy byłyby ociekające witaminami, zdrowe i pożywne :D

Gość gość
A jak wyjda z domu to pojedza paczkow, popija piwem i zapala za zdrowie mamy.bo dzieci nawiedzonych mamusiek tak robia, jestem tego przykladem

Gość gość
12:44 dzieciom! Dzieciom, nie dziecią. Co do treści, racja.

Gość gość
Mam nadzieję, że to słabe prowo.

Gość SummerSun
ten watek to prowo ;) I tyle ;) A apropo pączkow , moja droga wg starej receptury, a znam ja ze względu na to ,ze babcia była cukiernikiem, pączki smaży sie na maśle. Wcześniej tylko, juz nie pamiętam do czego,ale chyba do nadzienia albo do ciasta ? dodaje się spirytusu( spozywczego ) po to, by tłuszcz nie wsiąkal w pączek i potem własnie tak tym smalcem ociekał. Moja mama w tym roku nie miała czasu kupić pączków więc kupiłyśmy od Wytworni pączków w Opolu. Tak wielkich jeszcze nie widzialam :) Największe chyba w całej PL :)

Gość gość
co za sucz www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM