Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprawka na allegro

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Rodzę w czerwcu, rozglądam się za wyprawką na allegro, ale trochę się boję, żeby nie trafić na chińszczyznę... Polecacie jakiś sprzedawców? w ktorym mcu ciąży kupowałyście pierwsze rzeczy?

Gość gość
witaj, do czerwca masz troszeczke czasu wiec na miesiąc, dwa z pewnościa wystarczy zakupic i odrazu wyprać ciuszki. Z allegro są drogie rzeczy i nie opłaca się bo dodatkowa placisz za wysyłkę, tanie rzeczy sa w pepco ,naprawde warto a potrzeba tylko po kilka sztuk max po 5 bo dzieci szybko rosną . Mam dwójkę dzieci więc cos o tym wiem :)

Gość gość
super, dzięki za odpowiedź :)

Gość gość
Drogie na allegro?? Body sa za 10-15zl to po ile są w pepco?

Gość gość
A w pepco to niby szyte w polskich szwalniach? Tam to dopiero chinczykiem wali na kilometr. Jakosc rozna, zalezy jak trafisz, niektore rzeczy do wywalenia po jefnym praniu, niektore ok.

Gość gość
Trzeba szukac gdzie przesylka najtansza! Za ostatnia paczke z allegro zaplacilam 1,71 zl "paczka w ruch" kiosk mam tuz przed blokiem, w kapciach bym poszla gdyby nie snieg! Laktator w aptece 60 zl, na allegro 25. Plus magiczna przesylka 1,71zl. Na allegro zawsze przegladam inne aukcje sprzedajacego, jak zamowie 5-6 rzeczy wychodzi taniej niz w sklepie.