Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZrozpaczonaM

mój kochanek ma mały penis

Polecane posty

Gość ZrozpaczonaM

Okazało się, że mój kochanek ma małego penisa, nie to co mój monsz :/ co robić, są jakieś ćwiczenia? Np. przywiązać do penisu cegłę i tak ją nosić? Słyszałam o tym, że w afryce obwiązują penisy wokół pasa, żeby je wydłużyć. To pomoże?

Gość gość
A znasz jakiś sposób na mały rozumek dla tej pani?? Może tą samą cegłą w łeb pomoże?

Gość gość
Krzysiek nie podszywaj się pod kobietę. I tak nie usłyszysz tu pocieszenia :D

Gość gość
To zrob tak jak ja zrobilam zmienilam na lepszego i on dluzszego teraz jest super

Gość gość
a może to i mały ale wariat a co ci z większego jak nie sztywnieje

Gość gośćbogdan
Ja postawilem auto na gorce, penisa przywiazalem sznurkiem do zderzaka i dalem na luz. Efekt natychmiastowy.

Ten temat to jeden wielki żart ale tak na serio to są sposoby na to aby powększyć penisa ;) Wiadomo,że nie powiekszy się fujary o 10 cm bo tak to nawet operacja nie powiększy jednak dwa najpopularniejsze sposoby to: wstrzyknięcia kwasu hialuronowego pompka plus tabletki ( ale takie lepsze jak penilarge czy penis complete)

Gość dościak
Czy to nie jest tak,że jeśli stosuje się pompkę to powiekszenie jest tylko kilka godzin? A potem wraca do normy?

Gość rosters1
Nie jeśli będziesz dodatkowo ćwiczył i brał tabletki. Sama pompka faktycznie jest dość słaba ale jeśli przyjmujesz tabletki, które mają w sobie składniki mogące zwiększać ilość krwi wpływającej do członka to sprawia to, ze ciała jamiste się powiększają. A powiększenie ciał jamistych porafii być na stałe.

Gość gość
ty se kup pompkę ale do mózgu :D🖐️

Gość dościak
Z tych dwóch rodzajów tabletek jakie wymieniłeś to jakie byś polecił? No i pytanie czy brałeś te tabletki?

Brałem. 2 lata temu przeszedłem kurację penilarge i penis powiekszył się o 3 cm, w obwodzie jakieś 2 cm. Bałem się trochę,ze efekt nie będzie trwały ale był. Aktualnie jestem w trakcie brania penis complete. Te tabletki są już droższe od penilarge ale mają lepszy skład ( więcej l argininy i innych składników, które mogą powiekszać penisa). No nic, na razie nie wiem czy powiekszą czy nie ale czytałem opinie w sieic i goście piszą,ze są ok. Widżę u siebie znacznie większą pobudliwość penisa.

Gość gość
Tak tak, brałeś i ci urósł. A ja jadłem rzodkiewkę i mi zgrubiał o 5 cm.

Gość gość
Autorko zmienilas kochanka? Skąd jesteś?

Gość gość
Member XXL to najlepszy obecnie produkt przeznaczony dla mężczyzn chcących powiększyć penisa. Ma przewagę nad innymi środkami, bo jest bardzo wygodny w stosowaniu i w 100% bezpieczny. Gwarantuje przy tym spektakularne efekty (penis dłuższy nawet o 9 cm), nieosiągalne w przypadku innych metod. Bez bólu, dyskomfortu i dyskretnie! Member XXL spełnia wszystkie oczekiwania mężczyzn chcących poczuć się pewniej w sypialni. http://nplink.net/syjmfjHR

Gość gość
Sam ty disble.

Gość gość
Guzik prawda, żadna tabletki nie pomogą. Zwykłe zaciąganie ludzi.