Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetRose20

Dlaczego tak się zachowuje teraz?:(

Polecane posty

Hej:) Ostatnio zaczęłam spotykać się z facetem. Odkąd się poznaliśmy codziennie pytał się czy się spotkamy ale nie codziennie się zgadzałam. Widać było, że na prawdę mu się podobam ,dawał mi to wiele razy do zrozumienia czy też mówił, że pięknie wyglądam. Spędzaliśmy bardzo dużo czasu ze sobą. Na ostatnim spotkaniu chciał mnie pocałować ale szybko się odsunęłam i powiedziałam mu, że trochę za szybko. Przeprosił i powiedział , że ma nadzieje ,że nic się nie zmieni między nami po tym. Na drugi dzień się umówiliśmy.. odwołał. Napisał pierwszy ja mu odpowiedziałam i później cały czas był dostępny odczytał i nie napisał już nic. Drugiego dnia tak samo i nie spytał czy się spotkamy.. O co mu chodzi?

Gość gość
O to ze nie dostal doopy!

Gość gość
Nooo.... wielu jest takich typów co jak zobaczą ze człek jest nie chętny za pierwszym razem to poco się starać :( taka prawda niestety....

Może jest mu teraz trochę wstyd? Naprawdę fajnie nam sie rozmawiało i spędzało razem czas.. przecież to jasne że w końcu bym mu się dała pocałować... Pomocy już głupieje.. nie wiem czy mam sie spytać o spotkanie? jeszcze ani razu nie spytałam..

Gość gość
Ja bym napisała wprost, czy jego milczenie spowodowane jest poprzednią sytuacją. Z fcetami trzeba rozmawiać wprost bo potem się okaże ze tak cię będzie zwodził i zwodził /

Gość gość
Co jakiś czas typowi odmawialaś, nie chcialaś odwzajemnić pocałunku, to co ma się wp*****lać na siłę jak laska niezbyt zainteresowana?

Gość gość
wiecie co ale czy to tak powinno być żeby od razu cała dupę pokazywać.... nie chciała to go nie pocałowała a jak on jest niecierpliwy to widocznie nie zależy mu na niej tylko na jej dupie

Gość gość
Przy którymś tam z rzędu spotkaniu facet chciał Cię pocałować , nie zaciągnąć do łóżka a POCAŁOWAĆ , co w tym dziwnego ? Kiedy miał to zrobić ? Po roku spotykania się ? dwóch ? Jego zachowanie było jak najbardziej normalne , twoje nie . Nie dziw się teraz że dał sobie spokój .

Gość gość
a to usta to tak każdemu się daje ???? nie mówić juz o czymś inny.... a jak facet konczy znajomośc bo mu buzi nie dała to co to za facet jest.

Gość gość
Nie każdemu ale skoro autorka się z nim spotykała , pozytywnie przyjmowała komplementy to co dziwnego w tym że facet chciał ją pocałować ? a skoro odmówiła to po prostu stwierdził że nie jest nim zainteresowana . Przecież nie był nachalny , chodziło o pocałunek a nie sex , i na którymś z kolei spotkaniu a nie pierwszym .

Gość gość
Wiesz rozumiem jakby cie chcial oblapiac na pierwszej randce. Ale facet normalnie zrobił chcial moze zwiazku a nie 16 latki ktora go naciaga na kolacje kina i spacery. Ludzie sa dorosli szukaja czegos wiecej niz ogladanie dziewczyny. A czekac lata lub miesiace sorry to trzeba byc oslem. Znam mase dziewczyn co jak facet im sie podoba to potrafia majtki sciagnac na pierwszej randce a smieszy mnie ze jakas udawana cnotka nie chce pocalowac faceta po ilus tam randkach. Szkoda czasu na taka. Jakby jej sie facet super podobał to by pewnie sama na kolana mu wskoczyła taka jest niestety brutalna prawda.