Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stoperan nie działa, grypa żołądkowa

Polecane posty

Gość gość

Pomocy.wczesniej miałem grypę, a teraz Mam biegunkę - troche ustala ale mi szura po brzuchu. Zażywałem stoperan i sie zaczęło całą noc.. Próbowałem zażyć jeszcze stoperan elektrolity ale po tym świństwie wymiotowałem. Po herbacie mi niedobrze, nic nie jem od wczoraj. Pepsi przyswajam za to dobrze. Co robić. Jak sie ruszę to sie rewolucję zaczynają. Zgłoś

Gość gość
COLA, SLONE PALUSZKI, IMMODIUM, wEGIEL.

Gość gość
Absolutnie zadna cola?!!!! Co za głupoty tu piszecie. Zniszczycie sobie żołądek. Autorko możesz wziąć węgiel aktywny powinien pomoc.

Gość gość
Do lekarza!!!!!! p rzedluzajaca się biegunka z wymiotami jest meeeeega niebezpieczna. najlepsze co może Cię spotkać to odwodnienie

Gość gość
ja po grypie jelitowej jeszcze stosowałam preparat intesta, bo byłam słaba i praca moich jelit była strasznie rozregulowana, teraz zaś (po kilku dniach stosowania intesty)wszystko wróciło do normy :)

Gość gość
Bierz ten stoperan wkoncu zadziala. Pij wode malymi lykami. Przejdzie Ci ale wiem jaki to bol... ;) Ja jak to cholerstwo mialam to szlam do toalety trzymajac sie sciany bo taka slaba bylam. Zdrowka zycze

Gość gość
Ja za to stosuje w takich sytuacjach diflos - probiotyk zmniejsza częstość występowania biegunki i obniza ryzyko objawow ubocznych przy antybiotykach, jakimi jest np biegunka spowodowana zaburzeniami mikroflory