Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annaj123

Chłopak spogląda na mnie

Polecane posty

Wiem, że pewnie było wiele podobnych wątków ale nadal szukam odpowiedzi. Jest w szkole chłopak, kiedyś przyłapałam go na patrzeniu się na mnie. Ale wiecie raz nic nie znaczy. Potem była śmieszna sytuacja. Stoję za takim filarem a on stoi po drugiej stronie tego filaru. I nagle cofa się o krok, patrzy na mnie i robi krok do przodu. Znów go nie widzę. Potem zrobił to jeszcze raz. Gdy widziałam jak wchodzi po schodach a ja byłam na dole to patrzył mi w oczy i głowę przekręcił nawet w moją stronę. Patrzył pewnie. Na drugi dzień stałyśmy z kolezanką przy szafce w szatni, bylo ciasno. On chcial przejść ale moja kolezanka stała mu na drodze to powiedział "sorry" patrząc mi prosto w oczy a nie jej. Nie było mnie jakiś czas w szkole. Wracam i on mnie zauważył to odkręcić głowę w drugą stronę. Potem jak znów go zobaczyłam to odwrócił się plecami. Co było jak zmiana zachowania o 180°. No dobra. Zaczęłam go ignorować bo co się będę. Ostatnio miałam wrażenie, że znów patrzył jak był na schodach. Była też sytuacja, że idę do szkoły a on właśnie przypina rower. Podniósł głowę ale spojrzał w drugą stronę, nie patrzył na mnie ale w pustą przestrzeń. Niby mógł widzieć mnie kątem oka. Dzisiaj była sytuacja, że zobaczył mnie i momentalnie odwrócił się do kolegi za nim i coś powiedział. Ale nie słyszałam co. Może to wam się wydawać głupie ale zastanawiam się o co mu chodzi. Bo może dlatego, że ja go ignorowałam on zaczął po części robić to samo. Może już mu się znudziło patrzenie na mnie albo ja sobie coś ubzdurałam i wcale nie jest/był zainteresowany. Pomóżcie <3 Z góry dzięki za odp x

Gość gość
Naprawdę przez cały ten czas nieświadomnie podążałam