Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarsax

Wyrzuciłam chłopaka nago z mieszkania

Polecane posty

Gość sarsax

I chyba trochę przesadziłam...To było w sierpniu zeszłego roku, ale teraz dopiero mnie naszło aby o tym opowiedzieć. Byliśmy wtedy ponad rok razem. Ja miałam 23 lata on 24. Jak poszedł się kąpać po pracy to położyłam się do łóżka na chwilę, sięgnęłam ręką pod poduszkę i wyjęłam jego telefon. Dzwonił, ale był wyciszony. Odebrałam, a tam damski głos "no hej". Ja cisza. A ona "jedziesz już"? Rozłączyłam się z szoku i zamarłam. Potem przyszedł sms: "wiem,że jesteś jeszcze w pracy więc dlatego dzwonię, będę trochę wcześniej". Mój chłopak był już w domu, ale się mył bo podobno spotykał się z kolegami robić projekt na uczelnie. Ale z tego co odkryłam miał inne plany... Wkurzona wstałam i chyba przypływie adrenaliny go wywaliłam z domu jak wychodził owinięty samym ręcznikiem. Był tak zszokowany, że nawet nie zdążył ogarnąć o co chodzi gdy już był na zewnątrz mieszkania. Problem w tym, że spadł mu ręcznik, co nie było moją intencją, ale w sumie uznałam, że to dobra kara. Zamknęłam się w pokoju aby to przemyśleć, a on pukał do drzwi z gołą pupą. Był przystojny, ale ciało miał przeciętne, zaczynał mu się robić brzuszek i boczki od piwa, więc rozumiem teraz jego wstyd. A ja myślałam o tym co dalej. Po chwili zorientowałam się, że pukanie ustało. Musiało ustać jakieś pare minut temu bo nie rozpraszało moich myśli. Otworzyłam drzwi, a go już nie było. Wyszłam na balkon, a tam...grupa jakichś pięciu dresów ciągnęła go po chodniku na golasa. A on szedł jedną ręką zasłaniając przyrodzenie, drugą tyłek. Straszy widok. Wybiegłam aby go ratować, ale nie mogłam nigdzie ich znaleźć. Od sąsiada dowiedziałam się, że to sąsiad z góry i jego koledzy. Zanim go wyciągnęli z bloku, to go na korytarzu popychali, zmuszali do tańczenia i klepali po pupie Rozpłakałam się, bo dotarło do mnie co zrobiłam. Finał był taki, że wywieźli go do innej dzielnicy zupełnie i tam wyrzucili z samochodu i musiał wracać nago do domu. Myśleli, że to był jakiś zboczeniec który lubi się obnażać. Gdy wrócił, cały czerwony ubrał się i wyszedł. Ja mu tylko wręczyłam telefon i powiedziałam, że jego "koleżanka dzwoniła" Chyba się domyślał, że to było powodem. Rozstaliśmy się następnego dnia bez słowa.

Gość gość
haha dobrze mu tak

Gość gość
Cool story, sis!

Gość gość
bardzo fajna z ciebie kobieta :)

Gość gość
Hhehehehe dobre! Masz talent, pisz częściej :)

Gość gość
Idealna kara dla oszusta, zdradzacza.

Gość gość
Aha 0/10

Gość gość
Nie masz klasy i pokazałaś swoją słabość. On zachował się niestosownie, Ty jeszcze gorzej. Poniżyłaś człowieka tak, że bardziej już nie można, ale zarazem i siebie. Więcej kultury, kobieto, wtenczas może będziesz przyciągać do siebie facetów, którzy nie zdradzają. A powód jest zawsze. Powodzenia.

Gość gość
To znowu ten prowokator hihi

Gość gość
słabe daję 2/10 na zachętę

Gość gość
"...grupa jakichś pięciu dresów ciągnęła go po chodniku na golasa. A on szedł jedną ręką zasłaniając przyrodzenie, drugą tyłek.........." x Dopracuj szczególy, za co go ciągnęli skoro szedł a rekami się zasłaniał, za nogi? za ręce, to by się nie zasłaniał obiema.

Gość gość
Za penisa go ciągneli

Gość gość
przecież pisze że penisa zasłaniał tuku