Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dante_98

Nie moge poradzic sobie z przeszłością mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Dante_98

Cześć wszystki. Opisze wam wszystko od poczatku... Z M ( tak nazwijmy moja dziewczynę) poznalismy się na gg. Jestesmy razem pol roku. Dzieli nas 300 km, spotykamy sie raz na dwa tygodnie. M jest moją pierwszą dziewczyną w ktorej zakochalem sie na maxa, bardzo mi na niej zalezy i nie wyobrazam sobie zycia bez niej ale to co robila w przeszlosci na gg mi nie daj spokoju... Otóż M wysylala swoje nagie zdj i filmiki kilku obcym facetom... Najgorsze jeszcze jest to ze nie byla ze mna w 100% szczera, wypytywalem o to czy bylo cos na gg itp na początku mowila ze nic nie bylo ze nie mogla by wyslac zdj chlopakowi w ktorym nie jest w zwiazku... Później dowiedzialem sie jak bylo na prawde pokazywala wszystko ale i tak nie powiedziała mi wszystkiego za 1 razem a wiecie kiedy? Dopiero za 5 razem powiedziała mi chyba wszystko, ja musialem to od niej wyciągać poprostu slysze w jej glosie to kiedy kłamie i sam musialem wszystko od niej wyciagnac zeby powiedziala... Teraz po tym wszystkim nie mam do niej zaufania, jak idzie gdzies zaraz mysle ze wysyla komus zdj, mowi ze idzie sie kąpac to mysle o tym ze wysyla komus zdj w wannie i wiele innych takich sytuacji... Wiem tez ze robila to na poczatku naszej znajomości ale wtedy nie bylismy razem więc nie moge sie o to tak przyczepic. M mowi ze tego wszystkiego bardzo żałuję, plakala jak o tym gadalismy. Pytalem sie jej czemu mi nie powiedziala od razu mowila ze bala sie strasznie ze mnie straci i brzydzi się siebie. M stracila ze mna dziewictwo... Wiem ze powiniennem sie cieszyc ze to ja bylem tym pierwszym w realu, ze to ja ja pierwszy dotykalem bo tego ze nawet nikt nie trzymal jej za tylek jestem pewien. Pytalem sie jej tez czemu to wszystko robila, powiedziała ze byla wtedy samotna... Nie miala sie komu wygadac itp zaufala w pewnym stopniu tym chlopakom a oni wykorzystywali to... Bardzo mnie to wszystko boli i najgorsza jest ta niepewność czy bylo cos jeszcze, czy czasami nie.ma czegos teraz. Bardzo was prosze o jakąś rade

Gość gość
Hehe smiechowy temat

Gość gość
Co w tym takiego smiesznego?

Gość gość
Wszystko. Ty tak serio?

Gość gość
To nie spotykaj sie z nia i po problemie.

Gość gość
Jejku tak nw moze jestem dziwny, mysle o tym wszystki i poprostu nie mam do niej zaufania i tyle

Gość gość
Widze ze na tym forum juz nie bedzie powaznego podejścia do tematu. Temat do zamknięcia

Gość gość
Ja nie spotykam sie z ludzmi ktorzy klamia. I tyle w tym temacie.

Gość Srante   84
Widze ze na tym forum juz nie bedzie powaznego podejścia do tematu. Temat do zamknięcia x nie bedziesz mieć poważnych odp młokosie, bo zakładasz durny temat. sorry, ale masz 20 lat, tak wynika chyba z nicku i nie wiesz co zrobić? przede wszystkim nie wiesz w jakich realiach żyjesz?

Gość gość
Brak zaufania w związku, dodatkowo związek na odległość - to nie ma ani sensu, ani szans. No i jeszcze twoj***ardzo mocne zaangażowanie - to jest pierwsza miłość i trochę za bardzo się w nią rzuciłeś.

Gość gość
Moim zdaniem, rozliczanie partnera z jego przeszłości to duży błąd. Co Cię obchodzi jej życie przed waszym poznaniem? Co Ci dało to, że wyciągnąłeś od dziewczyny jakieś szczegóły z jej wcześniejszych relacji? Dorośnij. A ona, mam nadzieje, znajdzie kogoś innego, kto nie będzie się wpier...ł w przeszłość, która nie ma znaczenia.

Gość gość
Dante_98 dziś lecz sie bo masz cos z glowa nie tak poza tym masz chyba z 12 lat albo i mniej , wiec raczej powinienes sie nauka zajac a nie pisaniem takich gowien na forach