Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna wiadomość

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, od pewnego czasu podoba mi się koleżanka z pracy. Po kilku (3) imprezach można powiedzieć integracyjnych postanowiłem umówić się z nią do kina (w jednej z rozmów z nią powiedziała że ma straszą ochotę coś obejrzeć). Podczas rozmowy i zaproszeniu jej ustaliliśmy że dogadamy się sms-ami co do tego spotkania. Teraz po mojej propozycji co do czasu i miejsca pojawia się owa dziwna wiadomość mianowicie: W treści smsa znalazła się odmowa i w miarę sensowny powód chodź trochę naciągany ale jednak "dobry" i sformułowanie "innym razem" To w dalszej części wiadomośc***iszę coś czego nie rozumiem: X bardzo Cię lubię, ale traktuje tylko jak dobrego kumpla. Nie za bardzo mam się kogo poradzić co do tego znaczenia dlatego tez pisze tutaj. Powiem tylko że według mnie zrozumiałem to tak że nie mam liczyć na nic więcej niż tylko "znajomość". Wyprowadźcie mnie z błędu jeżeli źle myślę i można tu zdziałać coś więcej.

Gość gość
Chyba liczyc tylko ze bedziesz kolega

Gość gość
Jakubie, to znaczy odpier... się. Ela

Gość gość
Up

Gość gość
Niestety, to znaczy, że póki co nie masz na co liczyć poza przyjaźnią. Możesz tak spróbować, moze za parę tygodni, miesięcy poczuje coś więcej. Ale moze też tak sie zdarzyć, ze nawet parę lat nic nie zmieni i będziesz tylko jej przyjacielem..

Gość gość
Nigdy debilu ciapulku nie będziesz moim przyjacielem ani znajomym, w końcu to zrozum.