Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak tak Sławomir to ja

Mareczek Kotoński ibeka z niego

Polecane posty

Prześledziłem właśnie forum braciasamcy i pękam ze śmiechu. Mareczek Kotoński i jego świta stulejarzy żali się jakie to kobiety są złe, jak niszczą faceta, zabierają mu majątek, zdrowie, doprowadzają do samobójstwa. Mówią, że nie można być niewolnikiem cipki i oni na pewno nimi nie są. A co robią? Całe forum, niczym przekupy na targu gadają, ględzą, doradzają sobie co tu zrobić, żeby wyrwać kobietę na ******ie (lub nie tylko). Stuleja doradza sobie, obmyśla plany, szczegółowo sobie piszą jakie ciuchy tu założyć, jakie mieć zdjęcia na profilach randkowych, pod jakim kątem się ustawić, zegareczki, garniturki, kosmetyki, pewność siebie... Buhahahahahaha :D Gorzej niż baby (z całym szacunkiem do kobiet, które uwielbiam i szanuję). Słuchaj Mareczku, ty miękka fajo, jesteś c**eusz, sraluch i największy stulejarz całego polskiego Internetu. Jesteś nikim, a twoje pseudoksiążki nie są nawet warte tego, żeby sobie nimi tyłek podetrzeć. A twoich pierdów na vimeo i tak nie będzie nikt słuchał. Zresztą i tam ci zamkną kanał, także nie ciesz się długo. Twój wygląd nachlanego koksa i drechola z dzielni, sprawia, że żadna normalna kobieta by się tobą nigdy nie zainteresowała. Twoje wory pod oczami i wygolona pała sprawiają, że rzygać mi się chce jak na ciebie patrzę. Ja przynajmniej w przeciwieństwie do ciebie mam doktorat i modnie się ubieram, a ty jesteś cwelem bez matury. I ty śmiesz doradzać ludziom? Puknij się w ten wygolony, kartoflany łeb! I nie żryj tyle tych słodyczy z Biedry, bo będziesz miał zmarszczki na czole i będziesz pełen g****a, aż będziesz musiał robić lewatywę 15 razy dziennie ty gnido. Nie przetrwasz w necie, jesteś szczyną i popłuczyną. Buhahahahahaha :D

Gość Giovanni1324
Ha, też widziałem te książki są tak okropne, że nawet do d**y wytarcia się nie nadają. A kupują je tylko naiwne stulejarze, których łatwo naciągnąć na byle g****o jakim są wypierdy tego marka. Myślę, że gdyby Darwin żył doszedłby do wniosku, że to jest k***a brakujące ogniwo w cyklu ewolucji, z szacunkiem dla małp, bo one są mądrzejsze. Marek to typowy samczyk, który ma kompleksy i nikt go nie chce, a kreuje się na wielkiego figo-fago i casanove. Taki z niego casanova jak ze mnie kosmita.

Buhahahahahahaha :D Tak, to prawda :D Mareczek to kompilacja najgorszych cech, jakie mogą się znaleźć w człowieku. To mitoman, kłamca, hipokryta, głupek, dyletant, wariat, oszołom... Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność. Chciałbym w ogóle zobaczyć, jak wyglądają ci jego "forumowicze", samozwańczy samcy. Pewnie to pryszczate, niskie fagasy w mega szerokich spodniach, które wloką się po ziemi (bo przecież rurek nie założą, brzydzą się nimi). Gdybym był kobietą to szkoda by mi było na nich nawet nasrać i narzygać, bo szkoda moich własnych rzygowin i g****a na nich.

Gość Wladek
Panowie, to pewnie znany syndrom małego penisa. Zawsze nienawidzą świata w okół bo w majtkach mają rozmiary, do których przydałby się kurna mikroskop i nie dziw, że żadna takiego nie chce. Zajrzałem do jednej z książek marka, bo to coś było w księgarni i pomyślałem, że w razie jak zabraknie papieru do toalety i cena zejdzie to może wtedy kupię, ale nigdy w innej sytuacji. Z wyglądem marka jedynie szansa na portalu dla niewidomych.

Gość Hot 30
Padłam ze śmiechu, jak was przeczytałam chłopaki :D Jestem kobietą 30 letnią, atrakcyjną, zadbaną. Wyglądam bardzo młodo, ludzie dają mi maksymalnie 23 lata. Może to zabrzmi nieskromnie, ale wyglądam lepiej niż niejedna dwudziestka. A tymczasem tan mareczek (celowo małą literą) uważa, że po trzydziestce kobieta jest próchnem. Sraluszku, sam jesteś próchnem, widziałam jak wyglądasz, tak jak Sławek napisał masz koszmarne wory pod oczami, przypominasz mi wyglądem takich osiedlowych Sebixów i zresztą to się zgadza - jesteś przecież prymitywem bez matury, wszystko to wiemy, że w szkole przepuszczali cię za łapówki, które twoja matka dawała nauczycielom, wiemy, że nie miałeś przyjaciół, nigdzie nie wychodziłeś, że kreujesz się na pewnego siebie samca, a tymczasem wstydzisz się podejść do kobiety na żywo. Jesteś śmieszny i żałosny człowieczku.

Gość Giovanni1324
Jak oni wyglądają? Sławek, pewnie tak samo jak i wielki guru. Odrzuceńcy, prawiczki i inne tego typu ciężkie przypadki. A jedyną istotą żywą jaka ich znosi jest mucha, która wleci do pokoju. Biedny owad nieświadomy jak żałosne postacie są obok niego.

Gość gość
ma ktoś zdjęcie mareczka ?

Gość Giovanni1324
Hot30, on pewnie miał doświadczenia z lalkami dmuchanymi, to wiesz, po 30 latach używania mogły mieć dość takiego mareczka i może nawet pękły :D. A kobieta jest piękna zawsze.

Gość Twój weekend
Bierzcie popcorn w dłonie i czytajcie mnie. To co wam napiszę, zwala z nóg. Otóż jestem dobrym znajomym Jarka Kefira, który prowadzi swojego bloga w necie. Kiedyś gadałem z Jarosławem o mareczku i Jarek powiedział mi, że mareczek od dawna mu się żalił, że już bardzo długo nie uprawiał seksu :D Hahahahaha, wielki casanova, znawca kobiet, naczelny *****cz IV RP tak naprawdę nie ***** :D no to przecież się można zsikać w majtki. To tak jakby mnie obcinać chciał fryzjer, który nigdy nie miał nożyczek w ręku :d

Gość Wladek
Słyszałem, że ten marek to kryje swój homoseksualizm, geje to zwykle fajni ludzie, ale jak się ukrywają w społeczeństwie to mają w sobie pełno nienawiści.

Gość Hot 30
Giovanni, to jest taka beka, że nie mogę normalnie :D Zwłaszcza, że mareczek sam się przyznał na forum, że kupował gumowe lale. Teraz już chyba wiem dlaczego - twój weekend napisał przecież, że ten sraluch nie miał już od dawna seksu. Ja się wcale nie dziwię, bo przecież jest brzydki jak noc listopadowa. Co ja gadam! Noce w listopadzie potrafią być piękne. Zresztą świetnie go podsumowali ludzie na wykopie, zwłaszcza Kanister, który jest przecież psychologiem z wykształcenia.

Gość Wladek
Nie przy jedzeniu! Właśnie zaczynam cofać! Co za brzydal!

Gość Giovanni1324
Hot30, mareczek to obiekt do działań, ale dla psychologów :D. Nie dziwię się, że Kannister go rozjechał jak walec. Kto by takiego frustrata i mizogina chciał? Chyba podobny jemu idiota.

Gość Wladek
Zgadzam się, geje są w porządku, za to kryptogeje ukrywając się roznoszą wiele nienawiści i do kobiet i do gejów, a te sformułowania o d***e i tym podobne to ich ukryte pragnienia, do których się nie przyznają.

Możecie pluć stulejarze ile chcecie, ale Koton, mimo że czasem gada bzdury o krokodylach atmanicznych np, klasę ma i robi sporo dobrej roboty. A wy tylko obcymi ludźmi sobie ryja wycierać potraficie, bo nic ambitnego do roboty nie macie... Mnie np Marek wkurwił, bo nazywa Boga, w którego wierzę, demonem...

Gość gość
no faktycznie mocno średni ten mareczek, a ile on ma lat ?

Gość Wladek
O wyznawca sekty mareczka ma bóle. Weź maść sobie.

Właśnie, Hot 30 ma rację. Zastanawiam się jak od strony prawnej wygląda kwestia pracy tego sralucha. Czy on ma założoną działalność gospodarczą i rozlicza się z fiskusem? Z tego, co pamiętam to ktoś, chyba bodajże na kafe właśnie pisał o tym, że robiąc zakupy w pseudosklepiku sraluszka, nie otrzymał żadnych paragonów. Ta sprawa śmierdzi mi już od dłuższego czasu. Bo to, że cwelisko mieszka u starszej kobiety, ponoć lekarki na Podkarpaciu i korzysta ze wszystkiego jakby był na swoim, sam nie wnosząc nic, to już pewnie każdy o tym wie. Ten kartoflany nochal nie ma nic -nie ma matury, porządnej pracy, kobiety, dzieci, wyglądu, domu. To jest po prostu beka w chuj żeby 40 letni facet nic nie posiadał, nie dorobił się absolutnie niczego. Nie to co ja - ja zrobiłem doktorat, mam żonę, jeżdżę na wakacje, wygrałem również nagrodę na bloga. I to tak rozwścieczyło tę gnidę.

Gość Giovanni1324
Można się było spodziewać tego, Sławek. Nie dość, że marek to frustrat i mizogin, to jeszcze takie kwiatki... Cwaniaczek i nieudacznik :D.

W dodatku jeszcze zapomniałem napisać, że ja mam wygląd i porządną pracę na etacie - pracuję jako adiunkt na uczelni. Jestem kimś. mareczek jest nikim. Jak taki ktoś może mieć kobietę? Przecież to jest śmiech na sali. On się jedynie dorobił paru książeczek, które nie nadają się nawet do podcierania d**y i uważa się za wielkiego pisarza. I nigdy nie byłem stulejarzem, bo nie muszę się ślinić jak mareczek do pań w p****lach - ja mam żonę, z którą jeżdżę na wakacje i jest nam razem cudownie.

Tak tak Sławomir to ja - Tak tak. Cały świat zazdrości skody w lpg i 20 "prac naukowych" na pół strony, z czego Pan Marek miał bekę. Pewien gość, uktórego miałem zajęcia na studiach, doktor Szewczyk na PWR, często mawiał na zajęciach z mechaniki: "nie kupujcie książek pisanych w częstochowie"... I się sprawdziły słowa Doktora Szewczyka... A propos, jak tak postępowanie prokuratorskie?

Gość gość
o co chodzi ? co to za konflikt miedzy sławomirem a markiem ?

Tak tak Sławomir to ja - Gdybyś rzeczywiście odniósł jakiś sukces, nie trąbiłbyś o tym przed całym światem, bo świat by cię docenił. Cienki bolek jesteś, słaby psychicznie... I tyle...

Giovanni, tych kwiatków związanych z tym sraluchem jest tyle, że jakbym ci miał napisać, to nie starczyłoby nocy. Ale spokojnie - na tym forum rozłożymy wszystko na czynniki pierwsze i rozpracujemy całkowicie tego sralucha. Już ja się o to postaram. On ciągle rzuca się o to, co napisałem o nim 10 lat temu na forum gazety - a przecież ja napisałem tylko prawdę. Jego tak strasznie ubodła nagroda dla mnie za blog roku - prawda jest po prostu taka, że ja lepiej piszę, ponieważ mam stosowne do tego wykształcenie, zrobiłem doktorat zatem jestem człowiekiem obytym, wykształconym. Jak może porównywać się do mnie koleś, któremu nawet nie chciało się zrobić matury i ledwo zdawał w szkole?

Gość Bongo133
Marek to ma bekę jak zdejmuje majtki. Takiego maleństwa świat k***a nie wiedział. Zastanawiam sie czemu jeszcze nie zgłosił się nagrodę jobla?

19:19 - Jakiś sławek z częstochowy, rzekomo od 10 lat chodzi za Panem Markiem i niszczy mu jego inicjatywy internetowe, składając donosy i zasypując jego blogi i komentarze pod jego filmami spamem. Pan Marek Kotoński twierdzi, że dr sławek ma krokodyla mentalnego, stąd w nim tyle determinacji. Ten sam dr sławek podobno odliczał jakiejś blogere dni cyklu menstruacyjnego, żeby kalkulować, kiedy ma okres, kiedy dni płodne et cetera...

Gość Giovanni1324
Pisz, Sławek, jestem ciekawy jaki gagatek z tego marka. Bo że człowiek porażka to wiem. No zazdrość to zżera jak cholera.