Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co musi mężczyzna a co musi kobieta

Polecane posty

Gość gość

mężczyzna musi - być atrakcyjny - być inteligentny - być bardzo dobry w seksie - być zaradnym (1.mieć kasę i pozycję 2.wszystko umieć zrobić i naprawić ) - być kulturalny - być zabawny - być dżentelmenem - być bardzo pewnym siebie i zdecydowanym - umieć zachować sie w każdej sytuacji kobieta musi - być atrakcyjna - być dobra w seksie - rodzić dzieci takie małe porównanie

Gość gość
A co znaczy byc dobrym w seksie bo mam 19 lat i nie wiem?

Gość gość
19:05 Hahaha dobre pytanie :D w końcu każdy lubi co innego i to co dla jednego będzie dobre dla innego będzie słabe, ot co.

Gość gość
Nie ma musi. Musi to na Rusi a w Polsce jak kto chce :P Nikt nic nie musi, ewentualnie może :) Kobieta może być jeszcze - inteligentna - opiekuńcza -kochająca -empatyczna A obydwoje powinni być - odpowiedzialni :)

Gość gość
No popatrz popatrz, to ja mam te cechy co musi je mieć facet plus cechy kobiet i i tak jestem sama :P

Gość gość
19.03 co do mężczyzny - ważne by był męski, to nie to samo co dobry w seksie, to duuużo wiecej, odważny, wyrozumiały, cierpliwy, łagodny, niezakłamany, wierny, uczciwy, niezachłanny, sądzę że autor postu pozbawiony jest tych cech:p Co do kobiety - ważne by była kobieca, ciepła, opiekuńcza, seksowna, w zasadzie to samo:), wierna, nie zakłamana, empatyczna, nieinteresowna, niezachłanna, uczciwa, wyrozumiała. Sądzę, że wybranka autora postu owych cech jest pozbawiona, skoro nie uwzględnił ich w opisie:p

Gość gość
mezczyzni są uczuciowi(przynajmiej prawiczkowie) dlatego maja gorzej.

Gość gość
A jak nie jestem zbyt atrakcyjna, nie chce mi się seksić i rodzić dzieci, to co?

Gość gość
19.53 wszyscy o tym wiedzą Jakubie, to że latasz w damskich ciuchach, ponczoszkach i makijażu nie znaczy, że jesteś atrajcyjna kobieta, że JESTEŚ kobietą, Jakubie.

Gość gość
mezczyzna musi wszystko kobieta nic

Gość gość
Nikt nic nie musi. Może. A każdy ma swoje wymagania co do partnera. To od kobiet się więcej wymaga niż od mężczyzn, trzeba to zmienić :) Poza tym wymagania stawiane mężczyznom są bardziej nakierowane na nich samych i ich rozwój, z którego to coś skapnie innym, a wymagania względem kobiet raczej nakierowane na innych. Czasy się zmieniły. Zacznijmy od tego, że nikt tak naprawdę nic nie musi.

Gość gość
Wymagania względem kobiet są przede wszystkim nakierowane na jej wygląd. Jeśli jest atrakcyjna to już wygrała 50%.