Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babydream czy Hipp kosmetyki dla niemowlat

Polecane posty

Gość gość

Ktore maja lepszy sklad?

Gość gość
Babydream

Gość gość
Przeczytaj skład? Ale taj wyżej. Babydream. Jeden z lepszych. Tylko uważaj, bo zaraz zlecą się tu bogate paniusie z pierwszym dzieckiem, które wyzwą cię od najgorszych bo kupujesz dziecku najtańsze kosmetyki. Jak uargumentujesz, że jest najlepszy pod względem składu będziesz ekonazistką :D

Gość gość
Hipp

Gość gość
A tak pół na pół, zależy co, trzeba po prostu porównywać na bieżąco i też sprawdzać jak dziecko reaguje.

Gość gość
Obie serie mają dobre składy.

Gość gość
Dla mnie Hipp. Babydream nie odpowiadają mi, a jakość deserów i obiadów beznadziejna, dziecko nie chciało jeść, przeczytałam skład i wielkie rozczarowanie. Do Hipoa czy Gerbera ta firma się nie może równać.

Gość gość
Babydream maja najlepszy sklad, nadają się tez dla dorosłych o wrażliwej skórze. Wszystkie reklamowane niech sie schowaja. Wejdź sobie na blog sroka.pl kobieta testuje kosmetyki dla dzieci i kobiet w ciąży. Babydream tez testowala wszystkie po kolei wiec warto sie zapoznac. Wczesniej jak nie wiedziałam co kupic to zawsze korzystalam z niego.

Gość gość
Autorka nie pyta o desery tylko o kosmetyki. Klania sie umiejętność czytania ze zrozumieniem. Desery faktycznie maja niedobre.

Gość gość
Hipp

Gość gość
Ostatecznie wybralam hipp. Babydream nie domywal ( np. kremu na odparzenia ktory zalegl w pachwinie), do tego jest rzadszy. Nawet gdy sobie umylam wlosy ( mam wrazliwa skore glowy) to lepiej wypadl hipp. Zapach tez hipp ma przyjemniejszy. Niby babydteam tanszy ale mniej wydajny, hipp jest bardziej skoncentrowany.

Gość gość
A ja zuzylam kilka opakowań tego kremu i nigdy nic nie zostawalo. Działal błyskawicznie.

Gość gość
Krem na odparzenia jest rewelacyjny. Pediatra mówi żeby używać zamiast sudocremu bo zdrowszy.

Gość gość
Ja wyżej mam na myśli krem babydream na odparzenia.

Gość gość
Nie mam przekonania do sudocremu czy często polecanego tormentiolu. Alantan niebieski jak już.

Gość gość
My używamy hipp do mycia i smarowania po kąpieli i babydream na odparzenia. To jedyny krem który nam pasuje

Gość gość
Najlepiej kupić sylveco. Sprzedają w sklepach z naturalnymi kosmetykami i czasem w aptekach. Ceny porównywalne do Rossmanna, a jakość świetna

Gość gość
Zdecydowanie Babydream.

Gość gość
gość dziś Autorka nie pyta o desery tylko o kosmetyki. Klania sie umiejętność czytania ze zrozumieniem. Desery faktycznie maja niedobre. X Ok, ale ja skrytykowałam ogólnie firmę. Hipp ma o wiele lepsze kosmetyki. Żel do kąpieli rewelacja.

Gość gość
U nas babydream uczulił.