Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent walentynkowy zdjęcia

Polecane posty

Gość gość

Co można zrobić z wywolanymi zdjęciami z chłopakiem, oprócz wstawienia ich do ramki? Jakiś domowy sposób fajny na prezent z udziałem zdjęć? Znacie?

Gość Adellllll
Ja kupiłam ozdobne pudełko z polagift.pl w walentynkowym kolorze, a do środka schowałam zdjęcia, na każdym z tyłu opisałam, konkretny dzień, nie tylko kto jest na zdjęciu, ale co przedstawia, np. że byliśmy na wakacjach itd. Myślę, że to fajna pamiątka :)

Gość Bennet
Możesz powiesić je na ścianie, wykleić w formie serca ;) Fajnie to wygląda, moja siostra miała tak jakiś czas w pokoju. Albo wydrukuj na obrazie. My akurat jesteśmy oboje fanami ramek, dlatego muszę kupić zapas. Myślałem nawet by tu https://www.sklepzramami.pl/ramki-na-kilka-zdjec kupić jakieś dla żony. Może jej się spodobają..

Gość Maruoszka
A może coś z zestawów akcesorii kuchennych? Są świetne promocje na zestawy naprawdę dobrych garnków, patelnii, woków itp od takich prestiżowych firm jak Ballarani, Staub, czy Zwilling, Miyabi noże!!. Możesz tam znaleźć garnki, które będa służyć przez lata, żeliwne garnki, granitowe, ceramiczne, indykcyjne itp. Wiele z tych zestawów może być używanych do pieczenia, gotowania, grillowania i nawet do zmywarki , a żadnych uszkodzeń nie zobaczysz! Moja mama do dziś wygaduje jaki to świetny prezent jej zrobiliśmy, a to już było kilka laty temu i do dziś używa tych akcesoriów kuchennych! :P Teraz zarzuca mnie vege przepisami kuchennymi z różnych blogów, w tym ostatnio tym -> /ballarini.pl/blog/przepis-na-risotto-paprykowe-ze-smazonym-kozim-serem-n24 To jest przepyszne!!! <3