Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ciekawy

Pytanie do mężczyzn. Odczucia podczas seksu

Polecane posty

Gość gość ciekawy

po porodzie naturalnym partnerki/ zony. Czy rzeczywiscie gorzej/luzniej? Jak sobie z tym radzicie? Pytam bo zona ma rodzic naturalnie i obawiam sie troche tego co moge tam zastac po porodzie. Pytanie jest tylko skierowane do facetow.

Gość gość
Beznadziejnie

Gość gość
dla mnie nie ... najważniejsza jest miłość a do reszty można się przystosować

Gość gość
Zalezy jakims sprzetem operujesz jak 10cm dlugosc to srednio jak 14 to juz lepiej ale przy 16 moxe bolec bo 16 cm to juz bardzo duzy

Gość gość
Kobiety zazwyczaj podczas naturalnego porodu mają cięcie. Lekarz potem zszywa je. Dogadaj się z lekarzem, żeby zszyl Ci kobietę odpowiednio i po problemie.

Gość gość
Co znaczy to cięcie? Co tną, pochwę wzdłuż i potem lekarz może więcej założyć i będzie ciaśniejsza czy co, może ktoś wytłumaczyć?

Gość Luna39
Nacięcie jest boczne w dół na prawo lub lewo w stronę o***tu. Czasami pęknie pochwa i trzeba ją zszyć od środka. Lekarze wiedzą jak szyć zeby było dobrze. Wierz mi ze to nie tak ze potem bedzisz mógł klaskać w waginie swojej partnerki. Po pologu mozna ćwiczyc mięśnie kegla za pomocą kulek gejszy. I broń Boże nie rozmawiaj o tym z lekarzem jak radził jakiś wariat wyżej. Ośmieszysz się

Gość gość
11:15 Dokładnie. Bądź przy porodzie, chociaż na korytarzu, złap doktorka w międzyczasie i zadbaj o to żeby po było tak samo albo i lepiej niż przed.

Gość gość
Kobiety podczas porodu nie mają "zazwyczaj" nacięcia krocza. To jest indywidualna sprawa, ocenia to lekarz/położna już w trakcie porodu. Wiadomo, że do pewnego stopnia skóra jest elastyczna i sobie poradzi z rozciągnięciem ale jak kobieta ma wąską cipkę (wąską w sensie na główkę dziecka) to istnieje niebezpieczeństwo, że po prostu gdzieś się rozerwie - a z reguły rozrywa się po "najmniejszej linii oporu" czyli w kierunku o***tu - a to jak wiadomo jest mały odcinek. Nie muszę wspominać skutków jeśli rozerwanie dojdzie do o***tu = przerąbane :/ Rozerwanie jest ZAWSZE gorsze do naprawy niż precyzyjne nacięcie krocza. Zatem nie należy się wzbraniać nacięcia krocza jeśli podczas porodu takie będzie zalecenie położnej/lekarza bo bez nacięcia można sobie poważne nieodwracalne uszkodzenia narobić :( Seks po porodzie nie będzie gorszy ale na pewno inny. To jest wszystko indywidualna sprawa a co ważne jeśli będzie za luźno to można to wyćwiczyć - mięśnie Kegla w wyszukiwarkę i będzie wszystko jasne :)

Gość gość
Luna, jak dla mnie to kobieta. Ja mówię Ci z męskiego punktu widzenia. Ty zrobisz jak uważasz.

Gość gość
Co za bzdury. Mam małego i nie czułem różnicy u kobiet po porodach. Fakt, bzykalem je rok po porodzie, więc pochwa, możliwe że zdarzyła się już obkurczyc.

Gość gość
Moja zona pekla do o***tu mimo naciecia. Tragedia do dzis

Gość gość
Chyba nie chce rodzic...

Gość gość
Jestem kobieta i miomo to wypowiem sie. Bylam nacinana, peklam tragicznie. Skutki do dzis. Problem z nietrzymaniem kupki. Porazka. Seksu od 1.5 nie bylo. Boje sie przekonac co tam maz zastanie, pewnie krater

Gość gość
Moja kobieta jest po dwóch porodach i dalej jest przyjemnie. Pochwa jest bardziej dopasowana do kształtu mojego penisa. Początki były takie, że ją bolało podczas penetracji. Teraz mogę sobie pozwolić na głębszą i szybszą penetrację. :]

Gość gość
Może jakiś jeszcze pan się wypowie? Zastanawiam się czy wybrać cesarkę, bo boję się że seks będzie gorszy.

Gość gość
dziś - Każda kobieta jest inna, nie ma gotowej recepty. Cesarka to jest blizna po nacięciu na całe życie, dodatkowo po wyjęciu dzieciaczka nie dostaje się go do przytulenia. Wybierać taki sposób rodzenia to głupota. To jest ostateczność jeśli poród siłami natury nie jest możliwy tj.niebezpieczny dla zdrowia dziecka/ciężarnej. Ja tylko na początku po porodzie (mowa o kilku tygodniach po, kiedy już było dla żony OK) odczuwałem nieco więcej miejsca ale gdzieś po roku czasu nie odczuwam różnicy a może nawet jest ciaśniej ale to może być też zasługa ćwiczeń bo żona ćwiczyła mięśnie kegla kulkami.

Gość gość
gość dziś , a czy Twoja żona rodziła naturalnie? I czy była zszywana?

Gość gość
A co wam za roznica??? Macie hiszpana, podobno jest bardzo przyjemny dla was. Wystarczy scisnac duze piersi i macie ciasno,miekko i bosko, oo co wam te pochwy zon?

Gość gość
Kobiecie daje satysfakcję również to, że mężczyzna odczuwa przyjemność i podniecenie. Ważne żeby obie strony się czuły w seksie rewelacyjnie. Różnica więc jest. Główne pytanie: lepiej cesarka czy naturalny poród?

Gość gość
Naturalny poród. Cesarka to operacja i to nie tak, że nie ma po niej komplikacji. Pojawiają się np problemy ze zrostami na brzuchu.

Gość gość
Jest fatalnie, też liczyłem na to szycie ale to brednie. Kocham żonę więc pluskam sie i milcze ;)

Gość gość
Co za bzdury są sa tu powielane... po porodzie pochwa wraca do normalnych rozmiarów bo jest elastyczna i przystosowana do wydania na świat dziecka. Czy ktoś tu w ogóle widział przecietnego noworodka i jego "gabaryty"? Głowe ma wielkośc zaciśnitej pieści doroslego czlowieka, a nie wielkości arbuza. Po porodzie wszystko zaczyna się obkurczać dekle.

Gość gość
Tak sobie tłumaczą małe pauki ;)