Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

B贸l kolana

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Od paru tygodni boli mnie kolano podczas siedzenia lub og贸lnie gdy mam je zgi臋te. Jest ono lekko cieplejsze i opuchni臋te. Gdy le偶臋 boli mnie p贸艂 nogi od tego kolana w g贸r臋. Lekarz najpierw kazal stosowa膰 masc lecz nie widz臋 po niej 偶adnej poprawy . Mia艂am robiony RTG lecz lekarz powiedzia艂 偶e nie widzi tam 偶adnych zmian a kolano nadal boli

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
polecam ma艣膰 z diabelskiego pazura mo偶na kupi膰 w aptece

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e ugryz艂 ci臋 kleszcz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po opisie wygl膮da na "wod臋 w kolanie" poczytaj o tym. Ciotka tak mia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie 4 lata temu te偶 mia艂am wod臋 w kolanie par臋 razy 艣ci膮gan膮 i najpierw posz艂am do lekarza rodzinnego i on w艂a艣nie powiedzia艂 偶e prawdopodobnie jest tam troch臋 p艂ynu i da艂 skierowanie do chirurga ale chirurg stwierdzi艂 nawet dok艂adnie nie badaj膮c 偶e nic tam nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kleszcz te偶 mnie nie ugryz艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dodam jeszcze 偶e smaruj膮c to kolano ma艣ci膮 to nic nie czuje nawet tego 偶e jest ona zimna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W diagnostyce kolan 艣wietnie sprawdza si臋 rezonans magnetyczny. To bezbolesne, nie inwazyjne badanie. Na NFZ si臋 czeka na nie d艂ugo ale w Lux Med Diagnostyka czeka si臋 maksymalnie 48 godzin i nie trzeba mie膰 skierowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dorota

Ja mia艂am bardzo silne b贸le w kolanie przez bardzo d艂ugi czas. Dopiero gdy zrobi艂am zabieg z kom贸rek macierzystych b贸l ust膮pi艂 i czuj臋 si臋 bardzo dobrze. Zabieg super si臋 uda艂 i polecam jak r贸wnie偶 Klinice Magnopere Krak贸w https://magnopere.pl/

Udost臋pnij ten post