Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość233444

O co mam robić?

Polecane posty

Gość gość233444

Chłopak zerwał ze mną i po miesiącu napisał, że brakuje mu mnie i chce się spotkać, żebyśmy zdecydowali, czy chcemy nadal żyć razem. Nie wiem, co robić, kocham go, ale on chyba sam nie jest pewny, czy mnie kocha i podczas tego miesiąca przespał się z paroma kobietami, ale niby to tylko seks i nic do nich nie czuje. Co mam robić? Kocham go, ale nie wiem. Proszę dajcie rade.

Gość gość
Haha zerwał żeby sobie bzykać :D

Gość gość
nic. sam zerwał a teraz mu brakuje d**y może z nową nie wyszło

Gość gość
Kochana, nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki- stare ale prawdziwe. Ja weszlam i teraz od 3 lat próbuję się rozwiesc.

Gość gość
Ja już sama nie wiem, wiem, że nie powinnam, bo nawet teraz w rozmowie jest chyba zimny, ale brakuje mi go.

Gość gość
Przejdzie Ci, nie wracaj do Niego- zrobi Ci krzywdę. Kwestia paru miesięcy i odżyjesz...

Gość gość
Po co on w ogóle do mnie zagadał :(, wszystko już sobie powoli ułożyłam, byłam nawet szczęśliwa, a teraz prawie wrak, w dodatku niby mu zależy, ale jest całkiem zimny i sam twierdzi, że to od spotkania zależy, czy będziemy razem

Gość gość
Normalnie szczerze pogadajcie i tyle.

Gość gość
Czy będziecie razem zalezy od Was, nie od spotkania. On Cie wyczuwa, bierze na lep, sprawdza czy polecisz na jego ozieblosc. Tak chcesz byc traktowana? Zmien numer, usun go z zycia i nie odezwie się wiecej. Szkoda ze tak malo mamy szczerych przyjaciolek ktore sa w stanie poswiecic swoj czas dla nas zeby nas ratowac. Wtedy zajelybysmy glowe czym innym i latwiej byloby nam.zniesc te nieporozumienia z facetamraci. A jak jestesmy same, wtedy dajemy sie znow im nabierac

Gość gość
Daj se siana kobieto. Ledwo zerwał i już kilka kobiet zaliczył a teraz nagle chce powrotu? Ogarnij się.

Gość gość
Wiesz może opowiem ci to w jakim położeniu ja jestem teraz i już wiem, że zrywam kontakt i kopa w tyłek zasadzam na pożegnanie.. A ty masz jeszcze gorzej.. Więc wnioski wypływają chyba same. Od jakiś 3 miesięcy flirtuje z pewnym facetem. Wszystko jest niby okej, czułe słówka itp ale czuje, że coś mi nie gra. On chce się spotykać tylko u mnie, punkt 18 czyli wyjście z pracy praktycznie zawsze wiąże się z końcem kontaktu, w weekend to kilka SMS i bum ucięcie, czuje że mnie olewa itp a u ciebie facet cię upokorzył, zostawił i liczy, że przygarniesz go spowrotem? Dziewczyno olej temat. Skoro raz odszedł to odejdzie jeszcze nie raz, a ty jak głupia będziesz cierpieć. Miej swoją wartość ;)

Gość gość
Fajnie tu na forum różne "mądre" zawsze przypisują facetom złe intencje. Rzecz jasna żadna kretynka nie pomyśli, że ten chłopak naprawdę może chcieć wrócić.

Gość gość
a po co zrywał jak nagle chce wrócić?

Gość gość
A po co zrywają kobiety a potem chcą wrócić?

Gość gość
Bzykanie się z innym po ledwo skończonym związku i to w ciągu miesiąca raczej nie świadczy o cierpieniu po rozstaniu. Zwykła wymówka żeby zarzyc czegoś nowego a później przyjść na stare śmieci a to i tak niepewne bo autorka pisze ze nie wie czy ja kocha. Naprawdę coś dobrego przewidujecie takim ludziom?

Gość gość
16.02 dokładnie. Tez myślę ze zerwał bo chciał por.ich.ac inne, więc pouzywal sobie, może nawet jakąś mu się spodobała ale im nie wyszło, teraz nie ma innych opcji więc będzie chciał wrócić do autorki głównie dla seksu, a jak pozna jakąś nowa panienke to znowu rzuci autorkę. Jemu Nie zalezy. Gdyby zależało to by Nie zrywal. Nie bądź naiwna i nie wracaj do niego! Najlepiej urwij kontakt.