Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suplement diety

Polecane posty

Gość gość

Na Polski rynek wszedł właśnie nowy produkt Probiox Plus. http://nplink.net/YiVnYEPl Probiox Plus to unikalny produkt o działaniu probiotycznym, który skutecznie wspomaga odchudzanie. Dzięki zastosowaniu kapsułek DRcaps® bakterie probiotyczne zawarte w produkcie nie są neutralizowane w kwasie żołądkowym, dlatego też jego działanie jest niezwykle skuteczne. Probiox Plus to idealne rozwiązanie dla osób pragnących połączyć odchudzanie z dbaniem o swoje zdrowie oraz prawidłową pracę jelit.

Gość gość
baju baju będziem a raju

Gość gość
Aha , faktycznie wspomaga odchudzanie portfela !!

Gość gość
Mi udało się schudnąc i bardzo dobrze.Ale jest to suma trzech składników diety,aktywności i Slimunox.Najważniejsze jest to aby tego nie zaprzepaścić i nie wrócić to starego trybu życia i jedzenia byle czego.A co do głodówki robię sobie raz na jakiś czas jednodniową głodówkę aby oczyścić organizm piję wtedy tylko samą wodę.

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma jednego specyfiku który by działał na wszystkich.Owszem ja również stosowałam Slimunox i udało mi się trwale schudnąć,Ale znam osoby które schudły bez wspomagania i takie które brały tabletki które pomogły im na krótko.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z wyboru Slimunox, ponieważ w ciągu trzech miesięcy udało mi się pozbyć aż 12 kilogramów zbędnego balastu. Czuję się lekko, nie odczuwam bólu kręgosłupa ani stawów, tak jak miało to miejsce wcześniej.

Gość Eliotell223
A czy ktoś z was słyszał o suplemencie https://swiatsupli.pl/pl/spalacze-tluszczu/684-innovation-labs-hellfire-eph-150-100kaps-626570615118.html Robisz rzeźbę czy zrzucasz wagę, na pewno to jest rozwiązanie dla Ciebie. Spalacze tłuszczu to suplementy, które pozwalają redukować tkankę tłuszczową i hamują apetyt. Stosowane są także przy cyklach na masę, aby polepszyć efekty. Spalacze tłuszczu to suplementy diety, których głównym zadaniem jest przyspieszenie procesu odchudzania. Jeśli pomimo regularnych ćwiczeń oraz zbilansowanej diety, nie udaje Ci się osiągnąć oczekiwanych rezultatów, odżywki na spalanie tłuszczu mogą wspomóc Cię w utracie zbędnych kilogramów.