Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla córki Dominika Ida czy Patrycja

Polecane posty

Gość gość

bo wszystkie się nam bardzo podobają ... jeszcze ja lubię Weronika a mąż Liliana. ale glownie te 3 ... rodzę w maju :) mamy nazwisko dosc długie - 11 liter

Gość gość
Dominika i Weronika bardzo ładne, ale jak macie długie nazwisko to nie wiem, może lepiej krótkie imię ale Ida mi się w ogóle nie podoba, dla mnie to nie imię i nie piszę tego złośliwie.

Gość gość
Ida ;)

Gość gość
Dominika albo Weronika. :) To nic jak długie imie i nazwisko. Pomęczy się trochę przy wpisywaniu dokumentów ale to nic takiego :) bo jakie są jeszcze tego wady?

Gość gość
Jeśli nazwisko krótkie, to Dominika. Ida trochę pretensjonalnie, jak to zdrabniać? Idziuniu? Mnie się nie podobają imiona zawierające literę y dlatego Patrycję odrzucam, wiem, można mówić Pati, ale to tak po niemiecku się to i dodaje do skrótu (Schwansteiger - Schweini).

Gość gość
Ida

Gość gość
Ida ladne a Dominika i Patrycja paskudne

Gość gość
Mi sie podoba Dominika. Sama tak nazwalam corke a nazwisko tez dosc dlugie jak u autorki :) Dominisia ma kilka miesiecy, i nie znam drugiej malej dziewczynki o tym imieniu. Imie znane, lecz teraz niezbyt czesto nadawane. Dla mnie to na plus.

Gość gość
Kiedyś miałam na imię Dominika, ale jak tylko osiągnęłam pełnoletność zmieniłam na Marta. Dominika jest paskudnym imieniem, a już zdrobnienie Domi, Dominisia są okropne, nienawidziłam tego. Z tych trzech od biedy wybrałabym Idę, ale bez szału. Patrycja to idealne imię dla niewykształconej dresiary, albo prostytutki.

Gość gość
Miałaś takie ładne imie a zmieniłaś na brzydkie Marta :/

Gość gość
Ja mam Patrycję mądra grzeczna i kochana :-) ale każdy wybiera takie jak mu się podoba :-)

Gość gość
Marta lub Dominika to idealne imie dla nie wykształconej dresiary lub prostytutki. Ida ładne imię

Gość gość
Ida to tępa dzida.

Gość gość
Marta to prawie jak Morta, a to po hiszp. oznacza smierc. ale fakt, Dominika jest jeszcze brzydszd, malo eleganckie i takie troche jak clown.

Gość gość
Ida :)

Gość gość
13.44- ty, jak widać, masz "nie wykształcony" mózg

Gość gość
Dominika to piekne imie Ja moja coreczke Dominisie nazywam Misia Misiaczek slodziaczek

Gość gość
ida,fajne rzadko spotykane.ma w sobie cos.patrycja jest zbyt oklepana a dominika takie bez wyrazu.

Gość gość
Dominika to piekne imie Niby znane ale malo popularne i nie jakies uwydziwiane jak Nikola czy tym podobne ani typowe jak maryska kaska Takie inne i normalne a zarazem wyszukane

Gość gość
Dominika mi się podobała dopóki jakaś tu mamusia nie zaczęła nazywa swojej córci Dominisia. Co za paskudne zdrobnienie. Za to Patrycja jest ładne i Weronika też. Patrycja to Pati , Patka lub po prostu Partycja. Imię ani nie za twarde ani nie za miękkie. Weronika to Werka lub Wera. Miałam koleżankę Werkę. Była bardzo w porządku dziewczyną. Lilianę za to odradzam. To jakaś taka odmiana Karyny.

Gość gość
To ja jeszcze z . Hahaha nawet nie zauważyłam tej Idy w tytule :D. Idę odradzam choćby właśnie przez to. Ida mi się kojarzy z idami marcowymi.

Gość gość
Ida. Ja jestem Małgorzata... a nazwisko też długie. Całe życie się meczyłam! Zanim na sprawdzianie się podpisałam to klasa już pierwsze zadanie pisała. Podpisywanie w urzędzie czy w dokumentach- każdy tylko patrzał kiedy ja skończę pisać.

Gość gość
Weronika bardzo ładne imię.

Gość gość
Patrycje odradzam, sama mam tam na imie i mi sie ono nigdy nie podobalo.

Gość gość
Moja kolezanka mowi do swojej corki Domisia :O

Gość gość
Mnie sie podobaja zdrobnienia Domisia, Misia, Dominisia, Domi, Domiska, Domka :p Ale... O gustach sie nie dyskutuje :p

Gość gość
Ida bardzo mi się podoba.

Gość gość
najbardziej podoba mi się Ida, chociaż Patrycja może brzmieć ciekawie wśród rówieśników bo jest obecnie rzadko nadawana, Dominika dla mnie imię bez wyrazu

Gość gość
Dla mnie najładniejsze Ida. Sama mam długie nazwisko i córką dałam imiona krótkie, które ładnie się komponują z nazwiskiem.

Gość gość
Ida <3