Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie znacie najlepsze teksty na podryw ?

Polecane posty

Gość gość

jakie znacie najlepsze teksty na podryw ?

Gość Carycka
Pyta k czy m?

Gość gość
Jestem. Masz jeszcze dwa życzenia do złotej rybki.

Gość gość
Cześć, czy mogę cię zaprosić na kawę?

Gość gość
możesz,nie ma wyjscia>:D

Gość gość
Piękne są oczy Twe jak promień słońca Jak cichy wieczór, gwiazdy na niebie Chciałabym w Twe oczy patrzeć bez końca I mieć na zawsze przy sobie Ciebie!

Gość gość
Choć się mało znamy, mało wiemy o sobie To jednak zdążyłem zakochać się w Tobie. I chociaż nie będę patrzeć w Twe piękne oczy Śnić będę na pewno o Tobie po nocy. I będę wspominać chwile razem spędzone, Bo w sercu pozostały mi już tylko one...

Gość gość
Klara klara czy bedziemy sie caowali zara Bo jak nie to powiem ci nara Klara klara wyglodasz mlodo nie jestes stara Pokaz na co cie stac bo powiem sajonara Och klara och klara meczysz mnie niczym senna mara Klara klara dla ciebie mam rabarbara

Gość gość
Przepraszam, czy przed chwilą spytałaś mnie, czy pójdę z tobą na kawę? Jeśli nie, możesz to zrobić teraz! Czy Twój tatuś nie był ogrodnikiem? Bo masz wprost cudowne arbuzy! No i dokąd tak kopytkujesz, przepiękna gazelo? Cześć mam na imię... [wstaw swoje imię], zapamiętaj to imię, bo będziesz je krzyczeć w nocy. [Krótka pauza] W koszmarze, jaki ci się przyśni po tym kiepskim podrywie. Daj mi chwilę, a gwarantuję, że wymarzę złe wrażenie, jakie na tobie zrobiłem. Czy tu jest tak gorąco, czy to po prostu Ty? Jesteś tak piękna, że na trzeźwo też byś mi się chyba podobała. Chodź, a przeprowadzimy tak głębokie rozważania filozoficzne, że ujrzysz poprzednie wcielenie. Masz chłopaka? To już najwyższy czas, byś poczuła, jak to jest mieć prawdziwego mężczyznę. Chodź mała, a tak ci sakwę przetrzepię, że żaden grosik w niej nie zostanie. Gdybyś była kanapką w McDonald’s, nazywałabyś się McBeauty. Nawet całkiem ładnie pachniesz! Przypomina mi to zapach kawy o poranku. Gdybym wrzucał do skarbonki grosik za każdym razem, gdy widzę dziewczynę tak piękną, jak ty... miałbym może ze trzy grosze... No to jak, kupić ci drinka, czy wolisz może kasę? Chodź zabawimy się w dom. Ty będziesz drzwiami, a ja będę pukał! Wyobraź sobie, że Twoja lewa noga to Wielkanoc, a prawa Boże Narodzenie. Czy mogę odwiedzić Cię gdzieś między Świętami? Czy to Ty jesteś tą księżniczką, której od dawna szukam? Myślę, że masz coś w oku. Och, spoko, to tylko błysk... Ta sukienka świetnie na tobie leży, ale lepiej będzie wyglądała, leżąc na podłodze w mojej sypialni. Jeżdżę golfem II, a jak mi kumpel pożyczy to III. Gdyby wystawała ci metka, to na pewno byłoby na niej napisane: Made in Heaven. Odrzucenie może spowodować stres dla obu zaangażowanych stron, a stres może prowadzić do powikłań zdrowotnych, jak bóle głowy, wrzody, guzy nowotworowe, a nawet śmierć! Więc dla twojego i mojego zdrowia, zgódź się na rankę. Ej, wiesz co? Fajna z ciebie dupa z twarzy! Dzwonili do mnie z Nieba. Mówili, że im anioł uciekł. Nie martw się, nie powiem gdzie jesteś. Jesteś tak oszałamiająca, że po prostu zapomniałem, jakim tekstem chciałem Cię poderwać. Cześć, głosy w mojej głowie powiedziały, żebym do ciebie zagadał. Założę się o dwadzieścia złotych, że nie pójdziesz ze mną na randkę. Jesteś tak piękna, że aż sam nie wiem, co powiedzieć. Twój tata był chyba złodziejem, bo ukradł wszystkie gwiazdy i umieścił je w Twoich oczach. Hej, Mała. Czas zapłacić czynsz za mieszkanie w moim sercu! Hej, Mała! Dam Ci taki seks, jakiego w życiu nie miałem!

Gość gość
Oj, Mała. Gdybyś była rzodkiewką, już dawno bym Cię wyrwał. Fajne masz buty mała, dasz się w nich przelecieć? Przez chwilę myślałem, że umarłem i poszedłem do Raju. Teraz widzę, że to Raj przyszedł do mnie. Jesteś sama? Ja też. Może pogadamy o tym przy drinku? On: Masz na imię Google? Ona: Nie, dlaczego? On: Bo masz wszystko, czego szukam! On: Która godzina? Ona: Nie masz zegarka? On: Mam, ale stanął mi na twój widok! On: Będę potrzebować Twoje imię, nazwisko i numer NIP dla celów ubezpieczenia. Ona: Dlaczego? On: Ponieważ przewróciłem się, kiedy Cię ujrzałem i zraniłem w serce. Hej dziecinko, co powiesz na wspólną naukę matmy po godzinach? Dodamy Ciebie i mnie, odejmiemy nasze łaszki, rozdzielimy Twoje nogi i zaczniemy się mnożyć na potęgę! Witaj o piękna nieznajoma, często tutaj bywasz? Co taka zacna dama robi tutaj sama? Pachniesz tak intensywnie jak naleśniki, które jadam na śniadanie. Ona: Mam chłopaka. On: A ja psa. Możemy kiedyś iść z nimi na spacer, to się razem wybiegają. Cześć. Szwęda mi się po kieszeni parę złotych. Może pójdziemy je razem wydać na kawę? Cześć księżniczko, w którym zamku mieszkasz, jeśli wolno zapytać? Maleńka, jedyne czego nie powiedziały mi Twoje oczy to Twoje imię. To, że masz ładne oczy, nie znaczy, że możesz patrzeć na mnie, jakbyś chciała mnie zjeść! Czy mogę pójść z tobą do domu? Moi rodzice zawsze mi powtarzali, abym szedł za swoimi marzeniami.