Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dont Ask Why

co on czuje

Polecane posty

Od kilku miesięcy kocham się w moim koledze . Od początku tego roku ten kolega mnie zaczepia ( koleżanki mówią że robi to specjalnie żebym zwróciła na niego uwagę ) czasem zagada . Na przerwach się we mnie wpatruje , czasami nasze oczy się "spotkają " . Od tego roku po tym jak wróciliśmy po przerwie świątecznej więcej gadamy , częściej mnie zaczepia , a jak gadamy to oboje się czerwienimy . Od nie dawana ze sobą piszemy , on o wszystko się pyta co jest ze mną związane , sam z siebie pisze i się pyta co u mnie czy co robię . Jak pisze ze gdzieś wychodzę to on się pyta do kogo albo z kim . Ostatnio nawet poprosił o moje zdj ( i nie chodzi tu o jakiegoś nudesa ) o moje zwykłe zdjęcie , takie naturalne . Dużo osób twierdzi ze on mnie też kocha , ale ja sama nie jestem tego pewna . Proszę powiedzcie co o tym sądzicie , czy moim znajomi mają racje . On twierdzi ze ma dziewczynę , ale inni mówią ze to jest tylko przykrywka żeby udawać niedostępnego . Proszę pomóżcie mi .

Gość gość
A czemu mialby udawac niedostepnego jesli cie kocha? To chyba powinien byc dostepny.

Gość szry
spytaj sie JEGO, takie to trudne? predzej wrozbici ci pomoga niz ktos tutaj NAGLE telepatia zacznie sie poslugiwac. jprdl jakby mial ktos wiedziec co siedzi komus nieznajomemu we lbie, skoro ty znasz goscia a nie wiesz.