Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gość gość

wziął moj numer i nie pisze

Polecane posty

Gość gość gość gość

Proszę wypowiedzcie się, żebym nie wymyślała sobie jakichś bajek. Ostatnio zgubiłam w barze portmonetkę z karta do autobusu , wróciłam do tego baru po kilku dniach żeby zapytać czy może ktoś nie znalazł i nie oddal. Weszłam tam i rozmawiałam z barmanem który wpatrywał się we mnie jak w obrazek , lekko ze mną flirtując. Nic nie znalazł po lekkiej gadce wziął ode mnie numer, zapisał i powiedział,,jutro do ciebie napisze" jak kiwnęłam głową uśmiechając się i pomyślałam a zostanę tu i kupiłam sobie drinka siedziałam sama a on z kolegami gadał przy barze zerkając na mnie . Ja oczywiście udawałam ze mnie to nie interesuje ze tak się gapi ,wypiłam i poszłam uśmiechnął się na do widzenia i tyle . Myślałam ze napisze cos .naprawdę było na czym oko zawiesić dlatego kupiłam sobie piwko by troche popatrzeć i pobyć tam. On obserwował mój każdy ruch. Dlaczego się nie odzywa mamy po 25lat bo obczailam a i wiem ze ma syna ale nie ma zony i nie jest z ta kobieta. Chciałabym żeby napisał a już tydzień i nic...:( co zrobić. Pomozcie

Gość gość
Widocznie widok kobiety dojącej piwsko go zniesmaczył.

Gość gość
Super , ja nie doilam tylko normalnie piłam jak każdy człowiek na tym świecie

Gość gość
Niektóre kobiety w ogóle nie lubią alkoholu i takie cenimy najbardziej ;-)

Gość gość
I niby sreslil mnie po jednym trunku ?

Gość gość
....moglam nic nie kupić i wyjść :(

Gość gość
Możliwe.

Gość gość
Jakim cudnym sposobem to odwrócić?

Gość gość
Jest pozamiatane. Kobieta siedząca samotnie w barze z berbeluchą w szkle i szczerząca się do obcego faceta rodzi wątpliwości czy aby jest wartościową osobą.

Gość gość
Nie szczerzylam sie ,udawałam ze go nie widzę i gadałam cały czas przez tel a on patrzył. Serio zrobiłam az tak źle?

Gość gość
No to pomyślał, że czekasz na jakiegoś frajera który się nawinie. Serio ja bym nie był zainteresowany na poważnie kobitką która siedzi w barze i samotnie doi piwsko.

Gość gość
Kochana, pewnie wszystkie tak bajeruje. Kupiłaś piwko, może się wkurzył, że tylko jedno, a nie jakiegoś drogiego drina plus wielki napiwek ;0)

Gość gość
Bo byłam zła ze nie ma tej portmonetki i było tak zimno na dworze ze żeby zostać chwile w ciepłym musialam cos kupić a tam tylko alko:| no i zostałam sobie przy okazji bo mnie zaintrygowal. Czemu wy od razu myślicie ze sama kobieta to już pijaczka..

Gość gość
No napiwku nie zostawilam;)

Gość gość
Mnie nie chodziło o to, że pijaczka, tylko stwierdzam, że niektórzy nie przepadają za pijącymi alkohol kobietami.

Gość gość
To w końcu piwo czy drinka kupilas,bo coś gubisz sie a jak to na kafe zaraz zalatuje prowokacją.

Gość gość
To w końcu piwo czy drinka kupilas,bo coś gubisz sie a jak to na kafe zaraz zalatuje prowokacją.

Gość gość
Jeśli najpierw wydoiła drinka a później popiła piwskiem to faktycznie się gościowi nie dziwię, ze nie pisze :-D

Gość gość
Aa..Konkretnie mochito ,źle mi się napisalo w poście sorry. Czemu prowokacja . Chciałam tylko wiedzieć co myślicie o tym . I co mogłabym zrobić dalej z tym. No wiem kniektorzy nie lubią gdy kobieta pije cokolwiek

Gość gość
Tylko mochito mój błąd :-(

Gość gość
Co to za berbelucha to mochito?

Gość gość
Moze dla kogoś berbelucha to mochito . Ja wypiłam mochito pogadałam przez tel i poszłam

Gość gość
Pytałem tylko co to jest? Nie jestem znawcą trunków.

Gość gość
Taki wojujący abstynent i pracuje w barze? Nie trzyma się kupy ta teoria

Gość gość
Myślę ze po prostu jak pracuje za barem to wchodzi w mnóstwo takich interakcji na pograniczu flirtu - taki sposob bycia i szkoda sobie glowy zawracac, byc moze to, co Ty zinterpretowalas jako zainteresowanie dla niego jest codziennym zachowaniem. Nie ma co brać tego do siebie, tego kwiatu jest pół swiatu;)

Gość gość
Wiesz napatrzy się w robocie jak ludzie chlają, to przynajmniej po fajrancie może nie chcieć mieć z alkoholem nic wspólnego.

Gość gość
No może i macie racje ;)

Gość gość
22.57 dokładnie, może tez chciał sprawdzić czy ona na niego leci, zobaczył ze tak, gdy sama siedziala z drinkiem- tak jakby czekała co dalej, czy on jeszcze zagada... Zobaczyl ze jestes zainteresowana, ego sobie podpompowal i to wszystko. Nie licz na nic, on może tak bejerowac co drugą laskę.

Gość gość
No wiem . Ale był fajny naprawdę. Ale jak zjeb***am to po całości tym jednym drinkiem to szkoda ...

Gość szry
inna sprawa - taka robota barmana. napiwki z czegos musza sie brac a i stala klientele tez trzeba czyms przyciagnac(wystroj i procenty to nie wszystko), wiec bardzo prawdopodobnie autorko, ze za duzo rzeczy sobie zaczelas WYOBRAZAC.