Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydzenie do robienia loda i zmuszanie do minety

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wiele kobiet nie chce robić facetowi loda mimo że same bardzo chcą być pieszczone oralnie. Żadna się nie wstydzi rozłożyć nogi i dać cipkę do wylizania. A na propozycję loda reagują oburzeniem. Że to dobre dla prostytutek. Że brzydzą się tego i nie wyobrażają sobie. Jest wiele artykułów na ten temat. Byłem na imprezie firmowej. Poznałem fajną babkę poszliśmy do łożka. Niemal siłą usiadła mi na twarzy więc zrobiłem jej minetę. Gdy spodziewałem się rewanżu babka zaczęła się zachowywać jak zakonnica. Powiedziała że nie jest dziwką żeby od razu robić loda i że to jest grzech. Uważa że mineta na pierwszej randce to normalka dla faceta a lód na pierwszej randce to zeszmacenie sie kobiety. Byłem jak skamieniały mowę mi odjęło.

Gość gość
..cóż wyzysk

Gość gość
albo słabo jej dogodziłeś. Kobieta gdy przeżyje intensywny orgazm zwłaszcza decydując się na taki seks zazwyczaj na fali przeżytych uniesień robi znacznie więcej niż wydawałoby się ... Albo trafiłeś na babę o jakiejś skomplikowanej psychice, która po szczytowaniu zaczęła odczuwać jakieś poczucie winy.

Gość gość
albo po prostu nie lubi ...

Gość gość
z tego, co napisał sam też nie był zachwycony, że ma ją lizać. Ona to wyczuła, że robił to bez zaangażowania bo wiele kobiet ma taką intuicję i dlatego zdecydowała, że jak ty tak to nie dostaniesz niczego. Jak idziesz z babką do pokoju na seks to jednak powinieneś być w to zaangażowany nawet jak ma to być tylko jedno spotkanie.

Gość gość
niewykluczone, mogło i tak być