Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej pln

7play. Pakiety medyczne i suplementy diety

Polecane posty

Gość Andrzej pln

Współpracuję z firmą 7Play. Naszym produktem są prywatne pakiety ✅medyczne i suplementy diety. Działamy na dźwigni abonamentowej. Jako jedni z największych tego świata. Stając się partnerem biznesowym posiadając pakiet prywatnej opieki medycznej masz dostęp do wszystkich lekarzy specjalistów bez skierowań bez czekania w kolejkach ,zabiegi bez czekania itd.. Mamy 1100placówek w całej Polsce.Infolinia 24h/dobę. Firma 7Play jest córka Giganta Medycznego S7. Tylko każda z firm działa pod inna konstrukcją. Firma 7Play jest biznesem MLM i posiada w swojej usłudze innowacyjną usługę Concierge Medyczny która obejmuje leczenie konwencjonalne medyczne i niekonwencjonalne około medyczne. Firma 7Play z usług które oferuje dla swoich współpartnerów biznesowych MLM oddaje 45% prowizji i nad prowizji. Jako jedyni na rynku daje możliwość posiadania Pakietu za darmo i mało tego daje swoim partnerom na tym zarobić osiągając dochód pasywny. Jeśli jesteś zainteresowana/y daj znać podam szczegóły współpracy. Zapraszam

Gość gość
My mamy w pracy pakiet w lux medzie, każdy dopasowany do własnych potrzeb, bardzo mi to odpowiada. A do specjalistów czekam góra parę dni.

Gość gość
Ok ale u mnie możesz mieć za darmo pakiet Polecisz 4 osobom i tyle Plus zarabiasz do 50℅ prowizji Jedyna taka firma na rynku.

Gość Realista553
Kolejne mydlenie oczu naiwniakom. Trafia mnie jeśli mówię, że już coś mam - nie to co masz jest słabe, ja mam coś lepszego. Zarobic owszem moze, ale ktoś na szczycie tej piramidy. Jak w Amway i tym podobnych biznesach. Masakra.

Gość Kolololo

Nie musisz budować zespołu możesz tylko sprzedawać pakiety medyczne, a jak nie chcesz możesz zakupić sam pakiet i nic nie robić. Firma daje cimozliwość dodatkowego zarobku lub mozesz taki pakiet medyczny posiadać za 0zł jak polecisz go min 4 osobom i tyle.