Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kochanka męża to wredna suka czy normalna kbieta

Polecane posty

Gość gość

znalazłam fotki i filmiki jak mąż pieprzy się z kochanką robią tam na nich wszystko to na co ja nie chciałam mu pozwolić anal fisting piss itp zaczęłam się zastanawiać czy to wredna zdzira że puszcza się z żonatym facetem czy po prostu zwykła kobieta mająca takie potrzeby jak mój mąż nie zaspokojona przez swojego męża czy jeśli ja bym tak bzykała się z mężem on by mnie zdradzał bo on twierdzi że nie co wy o tym myślicie

Gość gość
Zwykła kobieta i suka.Zwykła kobieta,bo robi to na co ma ochotę i jest jej z tym dobrze.A suka jest dla Ciebie,bo akurat do tej zdrady masz emocjonalny stosunek.W końcu to twój mąż się z nią pie/przy.

Gość gość
Jeżeli cie zdradza to ty jesteś wredna suka,normalnej by nie zdradzał

Gość gośćmagnat
Jak facet dobrze zje w domu to nie stołuje się na mieście. Ona zwyczajnie robi to na co ty nie masz odwagi...prowo

Gość gość
pewnie ,ze zwykla kobieta. Umow sie z nią z kawe i sprobuj sie dowiedziec o jakichs nowinkach w seksie ktore warto wykorzystac z mezem ;) powodzenia i milych ploteczek

Gość gość
po prostu jest lepsza od ciebie a mojemu niczego nie odmawiam i nie ma kchanki

Gość gość
Kochanka męża, to kobieta, która jest ofiarą Twojego męża (o ile nie wiedziała, że jest żonaty). To jego wina, że wszedł z nią w seksualny układ. Słodkimi słowami, komplementami, podobnymi potrzebami zwabił ją do łóżka. A że ona daje mu to, czego Ty, jako żona, mu nigdy nie dałaś, świadczy tylko na jej korzyść, co odpowiada w pełni Twojemu mężowi. Gorzej, jeśli ona wiedziała, że jest żonaty. Gdyby miała choć trochę empatii, nie dałaby się wciągnąć w ten romans, mając na uwadze, że w domu czeka na niego żona. Kobiety dzielą się na te, które nie są informowane o żonach, ze względu na swoją wrażliwość, oraz na te, które wiedzą o nich doskonale, ale mają to gdzieś, bo liczy się dla nich przyjemność. Więc, moim zdaniem, nie można jednoznacznie ich oceniać, bo nie każda ma tak złe zamiary. To wina mężczyzn, że nie informują ich (lub sypią kłamstwami w twarz), że są w związku małżeńskim. Najłatwiej jest rzucić oceną, ale czy ona będzie w pełni sprawiedliwa, skoro wielu mężczyzn kamufluje się na mistrzowskie poziomy?

Gość gość
No ja bym na Twoim miejscu nie darzyła kochanki męża sympatia z oczywistych powodów, chociaz glownie maz jest winny jesli chodzi o zdrade. Czy wredna suka to ciezko ocenic, dla Ciebie jakby nie bylo jest rywalka, wiec nie wiem jak mozesz probować myslec o niej pozytywnie. Dla mnie taki ktos bylby na pewno wrogiem

Gość gość
Chociaz w takim wypadku nienawisc do niej by zaszkodzila glownie Tobie, bo bys sie tym truła i myslala o niej, wiec w takiej sytuacji najlepiej powiedziec mezowi zeby sobie poszedl do kochanki ( ja za jakis czas mozelwe, ze tez bedzie zdradzal), a samej sobie ulozyc zycie z kims innym.

Gość gość
znalazłam fotki i filmiki jak mąż pieprzy się z kochanką robią tam na nich wszystko to na co ja nie chciałam mu pozwolić anal fisting piss x To teraz już wiadomo dlaczego żonaci mają kochanki i co to za baby są te kochanki bleee

Gość gość
ona wiedziała że ma żonę bo się znamy osobiście i też ma męża

Gość gość
a Ty sobie znajdź dyskretnego przyjaciela i też zobacz jak to jest!