Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dota657

Pomocy! Wyrzuty sumienia! Zdrada!

Polecane posty

Gość Dota657

Jesteśmy na wczasach. Jutro wracamy do domu. Mąż, ja i nasz kilkuletni synek. Wczoraj przespałam się z naszym znajomym ( jest z nami w jednym ośrodku). Mój mąż po urodzeniu synka stał się impotentem. Wiele długich rozmów, próśb i kłótni za nami z tej przyczyny. On krzyczał, gdy próbowałam delikatnie zaczynać ten krepujący jego temat. Przez ponad 5 lat nic nie zrobił. Żadnej wizyty u lekarza, żadnych tabletek, ziół, masaży, filmów. Czegokolwiek co byłoby w stanie jego podniecić. Potrzebowałam czułości, przytulenia a on cmokał mnie w czółko jak dziecko. Poznaliśmy w tamtym roku również w tym ośrodku wczasowym JEGO. Przez cały rok utrzymywaliśmy kontakt. To sympatyczny, wolny młody mężczyzna. Zbliżyłam się bardziej do niego niż mąż. Może dlatego że poświęcał mi więcej czasu i uważniej słuchał. To była czysta w relacjach damsko- męskich znajomość. Bez żadnych podtekstów. Aż do wczoraj, kiedy mnie przytulił i pocałował gdy byliśmy przez dłuższą chwilkę sami. Tak nagle. Popatrzył na mnie ciepło a potem przytulił. Wystraszyłam się, ale ot tak dawna nie poczułam się jak tego wieczoru. Potem ja namówiłam GO na pieszczoty i poczułam go w sobie. Bał się chyba bardziej ode mnie. Ale było wspaniale. Mąż nawet nie zapytał gdzie byłam pół nocy. Zapatrzony w biznesowe sprawy siedział z nosem w swoim nieodłącznym przyjacielu laptopie. czuję ciepło, ale nie rozkosz czy wstyd. Taką bliskość o jakiej od dawna marzyłam. O jaką żebrałam przez lata, ale mój własny mąż nie był zainteresowany.

Gość gość
NA własne życzenie zafundowałaś sobie koszmar , sumienie pewnie się odezwie i będzie narastało poczucie winy, niedosytu, uczucia do kochanka , obrzydzenia do siebie , ..itp. Podświadomie zaczniesz się coraz szybciej oddalać uczuciowo od męża a to równia pochyła do rozwodu ( rozpad już jest co potwierdza zdrada ) . Masz dwa wyjścia = przyznać się mężowi jak najszybciej ( im pózniej tym gorzej) =oszukiwać go i kłamać nie przyznając się do zdrady co pociągnie kolejne alternatywne sytuacje : --- rozpoczniesz romans z kochankiem ( kolejne zdrady) bo sama tego będziesz pragnąc --- nie odpuści lub zaszantażuje cię kochanek ( co nie jest rzadkością tak naprawdę ) --- spodoba cię się to i z kolejnym mężczyzną zdradzisz męża --- skończy się to na tym jednym i nic się ,oże nie wyda Musisz wziąśc pod uwagę że ktoś was mógł zobaczyć chociaż wam wydawałoby się że to niemożliwe, w ferworze awantury z mężem wykrzyczysz mu zdradę, kochanek będzie chciał się zemścic na mężu za jakąś sprawę i mu opowie jak się zabawił tobą, kochanek pochwali się jaki to ogier lub po pijaku wśród kumpli opowie jaka jesteś, przez sen zaczniesz mówić o zdradzie ( przeżywanie senne stosunku, tłumaczenie w śnie że się zdradziło lub ... ) Kolejną sprawą w mysl powiedzenie że już nic nie będzie takie same jak przed zdradą jest zmiana osobowości twojej tzn. mówienie, ubieranie, ruchy, zachowanie się wobec męża i kochanka . Pamiętaj również o ciąży ( plemniki są żywotne nawet do 10 dni po stosunku a prezerwatywa czy inne środki nie dają 100% pewności ) i wisienka na torcie choroby weneryczne i inne bo kochanek niby na oko porządny ale mężatki zalicza i możesz być nie pierwsza ( mógł się zarazić ) tym bardziej że paskudztwa objawiają się po kilku miesiącach nawet ( zrób badania nie tylko na HIV , hcv , kiłę, rzeżączkę itp. ale i ustami przenoszone ). Nie powiem co masz zrobić , niektórzy powiedzą że skoro nie pytałaś się przed zdradą czy zdradzić to i tu musisz sama ponieść konsekwencje swojego świadomego czynu. Nie rozumiem zdradzających czemu sobie z życia robią piekło dla 15 minut ułudy przyjemności . prof

Gość gość
Jeśli mąż nie jest Tobą zainteresowany, rozważałaś rozwód? Tak sie nie da zyc... Bez seksu, czułości... Nie przyznawaj sie, po prostu odejdz. Złóż pozew o rozwod bez orzeczenia winy i ukladaj sobie zycie na nowo. Dziecko jest wazne, ale nieszczesliwa mama to nieszczesliwe dziecko. Ono pojdzie zaraz w swiat, a Ty zostaniesz z oziębłym mężem sama.

Gość gość
przez ten j****y sex rozpadają się związki żeby nie to g****o nie było by takich akcji jak zdrady

Gość gość
7.48 brednie. Czesto idziemy do lozka z kim innym nie dlatego ze nas swedzi (mamy przeciez palce i wibratory) ale dlatego ze brak nam uczucia.

Gość gość
jak by ten cały sex nie był jak to mówicie przyjemny to byście tego wcale nie robili jedynie w celu poczęcia dzieci i byłby spokój z tym

Gość gość
To prowo już kiedyś było. Latem.

Gość gość
Żałosne prowo.

Gość gość
oczywiście

Gość gość
Wszystko przez ten j****y seks to prawda

Gość gość
Wszystko przez ten j****y seks to prawda co to jest za g****o?

Gość gość
Przecież to prowokacja. Ten temat już był na forum.